Dobra ideja

Rihannini zidovi u kupaonici imaju zanimljiv detalj: izvrstan trik ako uređujete manji prostor

@badgalriri

 badgalriri
Vodoravne linije čine prostoriju širom, što je izvrstan trik ako želite da manja soba izgleda veće i upečatljivo

Iako je Rihanna najpoznatija po svojoj glazbi, također veliku popularnost je stekla u svijetu ljepote sa svojim kozmetičkim brendom Fenty Beauty by Rihanna.

U novom Instagram videu koji promovira nedavno lansirani Fenty Beauty Resting Peach Face Duo, Rihanna pokazuje svoju rutinu šminkanja.

“Get into this !!!” napisala je pjevačica ispod snimke, koja je izazvala veliku pažnju njezinih pratitelja na društvenim mrežama. I dok će mnogi oduševljeno vrtjeti tutorijal o ljepoti, neki od nas koji većinu vremena provode skrolajući društvene mreže u potrazi za inspiracijama za dizajn interijera (mi) primijetit će zidove u kupaonice s upečatljivim elementom.

Mramorom prekriveni zid vrhunac je glamura i ništa manje nismo očekivali od gospođe Fenty. Međutim, crne pruge daju posebnu notu i dubinu prostoriji. Četiri pruge koje se mogu vidjeti na svakom zidu, besprijekorno završavaju i ponovno počinju na vratima. Ovaj moody element crne, čini se Rihanna voli, s obzirom na spot "Wild Thoughts" i tamnoljubičaste baršunaste zavjese iz vile u zapadnom Hollywoodu.

image
Society6

Vodoravne linije čine prostoriju širom, što je izvrstan trik ako uređujete manji prostor. Ako razmišljate o uljepšavanju svog životnog prostora ove godine, i želite upravo ovaj izgled, ne tražite dalje.

Možete postići privlačan prugasti izgled u svojoj kupaonici, spavaćoj sobi, dnevnom boravku ili bilo gdje drugdje uz pomoć — pogađate — naljepnica.

image
Society6

Ako želite sličan izgled samo na jednom zidu, odaberite mural Society6 Horizontal Lines s crno-bijelim uzorkom (na slici iznad). Želite li baš sve zidove ispuniti prugama, crna tapeta bi možda mogla biti dobra opcija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 08:07