CASA AMOR

Poznati boemski klub na Azurnoj obali preuređen u stilu popularnog talijanskog brenda

 THIBAUD GEORGES/
Dolce & Gabbana donosi svoj neponovljivi stil u najekskluzivnije europske klubove na plaži

Saint Tropez, nekadašnje ribarsko mjesto koje je proslavila Brigitte Bardot, danas je jedno od najglamuroznijih i najotmjenijih ljetovališta na Francuskoj rivijeri. Bezbroj magičnih hladovina, veličanstvene plaže i suncem obasjani krajolici, St. Tropez je mjesto gdje se okupljaju slavne osobe iz cijelog svijeta kako bi šetale prekrasnom lukom, opuštale se na svojim ili tuđim luksuznim jahtama i doživjele što veći užitak tijekom svog odmora. Sinonim za luksuz i krajolike koji oduzimaju dah, Saint-Tropez blista kao dragulj Azurne obale.

image
THIBAUD GEORGES/
image
THIBAUD GEORGES/

Casa Amor, poznati boemski klub smješten na plaži Pampelonne, odabran je za preuređenje pod vodstvom brenda Dolce & Gabbana u živopisnom Carretto printu. Šareni detalji i raznobojni ukrasi uskladit će se s toplim tonovima i prirodnim materijalima namještaja, stvarajući atmosferu elegancije i ugode bez imalo napora.

image
THIBAUD GEORGES/
image
THIBAUD GEORGES/
image
THIBAUD GEORGES/

Ovo nije jedina destinacija koju je popularni brend odlučio zaodjenuti ove godine. Dolce & Gabbana donosi svoj neponovljivi stil u najekskluzivnije europske klubove na plaži. Luksuzna talijanska modna kuća odabrala je kultne destinacije za odmor kao što su Capri, Taormina, Marbella i spomenuti Saint-Tropez kako bi svoj živahni stil unijela u ta luksuzna mjesta.

image
THIBAUD GEORGES/
image
THIBAUD GEORGES/
image
THIBAUD GEORGES/

Već smo pisali o prekrasnoj mediteranskoj atmosferi u Taormini gdje se isprepliću uzorci u modroj i bijeloj boji s pogledom na pučinu. U Casu Amor D&G donosi opuštajuću estetiku koja krasi zidove, jedra, ležaljke i stolove kompletnog kluba. Svaki element unosi živost u mjesto na kojem je postavljen, a njegovu funkcionalnost pojačavaju iznimni detalji talijanske izrade.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 11:59