Talijanska idila

Obnovljena stara kamena vila u Umbriji

 

Pejzaži slikovite talijanske regije Umbrija nisu se mijenjali stoljećima: ista prekrasna brda, ugodne kamene kuće, polja lavande i čempresi. No, predivna kuća Castello di Reschio, pored svega navedenog, može ponuditi i vrlo udobne moderne interijere koji su nedavno pažljivo restaurirani u duhu lokalnih domova. Odlično mjesto za savršeni osamljeni odmor usred divlje prirode u s najbližima!

Talijanske kuće kao da su stvorene za uživanje u životu. U našoj glavi su to slike ugodnih vila s tihim vrtovima i terasama, interijeri s kaminom i freskama - i sve to okruženo slikovitim krajolikom.

Obnovljena kuća Castello di Reschio, smještena na granici Umbrije i Toskane, izvedena je u najboljoj tradiciji žanra. Četiri spavaće sobe, veliki vrt i bazen sve je što vam treba za lijep i sretan život.

Okružena stablima lavande i voća, vila zadovoljava sve potrebe međunarodnih posjetitelja koji žele uživati u ovoj besprijekornoj idili. Vlasnici pružaju cijeli niz usluga: vratara, osiguranje i održavanje kuće. No, glavni adut je izvrstan dizajn interijera, koji je stvoren posebno za Castello di Reschio.

Kuća je izvana kamena, ali iznutra vrlo ugodna i svijetla. Dizajneri su ostavili svodove i drvene grede u izvornom obliku kako bi stvorili atmosferu starog ljetnikovaca. Ugođaj je upotpunjen klasičnim slikama koje demonstriraju prekrasan ukus vlasnika vile. Istina, unutrašnjost se kao cjelina teško može nazvati povijesnom, naprotiv, uređena je modernim europskim stilom s ponekim vintage detaljem.

Bogatu shemu boja nadopunjuju mesingani detalji i ukrasni elementi. Bakrena nijansa privlači oko i ispunjava atmosferu toplinom. Puno sunca prodire kroz zasvođene prozore, pa pomalo grubi završni oblik opeke ne izgleda sumorno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 11:42