Ne propustite!

Novi broj časopisa D&D JOŠ DANAS (21. ožujka) na kioscima: Sve o dekorativnim pregradama

Naslovnicu krasi stan u kojemu su dnevni boravak i kuhinja odvojeni providnim čeličnim policama

U Parku prirode Učka našli smo kuću koja krije divnu priču obitelji Perčin

Koncept otvorenog prostora neosporno je jedan od najdugovječnijih trendova u uređenju interijera, no mnogi se posljednjih, pandemijskih godina suočavaju s novim izazovom: kako u domu ostvariti privatnost i izoliranost od ostalih ukućana, bez obzira na to je li riječ o radu od kuće ili, pak, odmaranju uz omiljenu knjigu.

image
Berislava Picek/CROPIX

Pronašli smo još dva stana u kojima su primijenjena odlična rješenja za vizualno zoniranje s megapopularnim staklenim stijenama

image
Berislava Picek/CROPIX

U novom broju najčitanijeg časopisa o uređenju doma i kulturi stanovanja Dom&Dizajn, bavimo se time kako pregraditi pojedine zone u domu, ali bez zidova. Jedno od rješenja su dekorativne pregrade, od onih najjednostavnijih, poput paravana ili dvostranih polica, do konkretnijih koji uključuju i montažne radove, primjerice, poluzidovi od gips-kartonskih ploča, drvene letvice, megapopularne staklene stijene s metalnim okvirima... Posjetili smo tri stana i jednu kuću u kojima su primijenjena odlična rješenja za zoniranje, a koja će vam poslužiti da se i vi inspirirate za postizanje što bolje organizacije vašeg doma.

image
KORIDOR 27
image
KORIDOR 27

Supružnici Perčin sagradili su kuću za odmor i druženje s prijateljima na mjestu na kojem su se prije 16 godina vjenčali, dok su postojeću malu kamenu kućicu preuredili i prenamijenili u ostakljenu ljetnu kuhinju. Vodimo vas u mjesto Brest pod Učkom

image
KORIDOR 27

U velikom fotoeditorijalu bavimo se skulpturalnim namještajem, koji svojim dizajnom i oblikovanjem koketira s umjetnošću.

Novi broj časopisa D&D pronađite JOŠ DANAS, 21. ožujka, u paketu s Nedjeljnim Jutarnjim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 10:11