Oličenje svježine i prozračnosti

Moderan stan

Izvrsno uređen stan koji možete vidjeti na fotografijama u nastavku oličenje je svježine i prozračnosti. Stan je otvorenog tipa, ali su ga vlasnici odlučili vizualno razdvojiti velikom staklenom stijenom kojom su zatvorili prostor spavaće sobe. Time je prostor podijeljen i stvoren prividan osjećaj privatnosti koju nudi dodatna prostorija, bez narušavanja otvorenosti stana. Dizajn interijera potpisuje dizajner Hoàng Long koji je za podove odabrao sivo obojene drvene daske, klasičnu bijelu boju za zidove, a prostor je namješten jednostavnim, ali elegantnim pokućstvom.


Glavna prostorija u kojoj se svakodnevno boravi spoj je dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice s jedne strane, a ograničena je velikom staklenom pregradom koja omogućuje pogled u susjednu spavaću sobu.



Dnevni boravak simpatičan je prostor s udobnim trosjedom, ovalnim bijelo-zlatnim stolićem i sivom foteljom. Uz zid je smješten ormarić s televizorom pokraj kojeg je izvedena mala zidna galerija slika.

INDUSTRIJSKI STIL Izvrstan stan koji oduševljava u svako doba dana!




Blagovaonica se sastoji od bijelog drvenog stola s crnim okvirom i četiri metalne stolice. Kuhinja i blagovaonica objedinjene su velikim, ali tankim prugastim tepihom. Kuhinja zauzima samo jedan zid prostorije, s nježno sivim gornjim i donjim kuhinjskim elementima. Radna ploha izvedena je u drvetu, a kuhinjska pozadina sastoji se od malih kvadratičnih bijelih pločica. U prostoru su dva prozora koji omogućuju dotok dnevnog svjetla u prostor i čine ga svijetlim i ugodnim za život.

Detalji poput zlatnih metalnih stolica u blagovaonici, ručkica na ormarićima i ladicama uz kuhinji ili osnovne strukture stolića za kavu ističu se u neutralno uređenom interijeru upravo zbog zlatne boje.

U spavaćoj sobi je raskošan bračni krevet koji okružuje jednostavan sklop bijelih ormara. U prostoriji su i dva velika zrcala, što vizualno povećava sobu.


STAKLENI ZIDOVI Elegantne pregrade od stakla

Izvor: Home Designing

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 19:03