Dva interijera u kojima dominiraju teksture

Udobni i elegantni interijeri uređeni s dozom luksuza

Vodimo vas u dva interijera u kojima su se dizajneri na vrlo zanimljiv način poigrali različitim teksturama i materijalima kako bi krajnji rezultat bili vrlo udobni i moderni interijeri. Bilo da više volite prirodne materijale ili glatke i sjajne površine, morati ćete se složiti da upravo kombinacija jednog i drugog daje najbolji rezultat.

Prvi interijer nalazi se u Tel Avivu i potpisuje ga dizajnerica Iryna Dzhemesiuk. Topla paleta boja i udobni materijali u prvi plan stavljaju dnevnu soba koja je centralni dio ovog elegantnog doma. Dizajnerica se vrlo smjelo poigrala materijalima kako bi prostor u isto vrijeme bio moderan i udoban. Tako ćete betonske zidove primijetiti tek ako se malo bolje zagledate, dok će vam uvijek prije pažnju privući prirodni materijali i moderni detalji u domu. Kuhinja je također izvedena zanimljivom kombinacijom materijala visokog sjaja i prirodnog drva, a kao kontrast ovim materijalima postavljene su zavjese koje svojom teksturom i bojom pridonose eleganciji i udobnosti.

Dizajneri iz studija DEnew uredili su drugi interijer koji se nalazi u Moskvi. Iako je interijer uređen vrlo luksuzno, kombinacijom materijala poput mjedi i imitacije mramora, ne djeluje hladno. Uz svijetlo drvo, udobne komade namještaja i nježnu paletu boja udobnost je i ovdje bila na prvom mjestu. U interijeru nema previše detalja kako bi fokus ipak ostao na materijalima koji su korišteni, a koji imaju i dekorativnu ulogu. Zavirite s nama i inspirirajte se ovim elegantnim i lijepo uređenim interijerima.

Izvor: home-designing.com

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. svibanj 2024 02:14