Poseban i drugačiji

Atraktivan stan na najpoželjnijoj lokaciji u gradu: Ovo je prostor koji bi svatko poželio

 Skandia Mäklarna
Jedna od istaknutih karakteristika u ovom stanu su izvrsni materijali koji se koriste na zidovima i podovima dnevne sobe i kuhinje

Ovaj stan je vjerojatno najatraktivnija nekretnina u ulici Park, koja je jedna od najpoželjnijih adresa u Stockholmu. Očekivano, iz stana se pruža nesmetan pogled na obližnji bujni park i sve njegove očaravajuće sadržaje. Iznutra, pak, sve vrišti o promišljenoj i šarmantnoj obnovi koja je postigla da sve površine u stanu privlače pozornost i da se zapravo na prvi pogled zaljubite u ovaj elegantni stan.

image
Skandia Mäklarna
image
Skandia Mäklarna


Jedna od istaknutih karakteristika u ovom stanu i koju bi svaki vlasnik rado poželio i u svome stanu su izvrsni materijali koji se koriste na zidovima i podovima dnevne sobe i kuhinje. Ljepota ovih materijala u kombinaciji s uvijek poželjnom i dominirajućom prirodom svjetlošću koja dopire s dva ogromna lučna prozora daju stanu poseban karakter koji njegovom stanaru pruža nenadmašan osjećaj zadovoljstva i ugode.

image
Skandia Mäklarna
image
Skandia Mäklarna
image
Skandia Mäklarna


Dizajn kompletnog stana je također jedinstven i nudi višestruke prednosti. Prvo, predstavlja sve stambene prostore u jednostavnom i dostupnom rasporedu, gdje sve društvene površine imaju nesmetan pogled na park. Tako je moguće uživati ​​u raskoši bujnog parka u bilo koje doba godine, bez obzira na godišnje doba. Još bolje, cjelokupni plan naglašava funkcionalnost poprilično širokog prostora za dnevne aktivnosti i u potpunosti iskorištava već zatečene značajke plana koje se prvenstveno odnose na dotok prirodnog osvjetljenja. Suprotstavljeno tom prirodnom momentu stoje detalji u crnoj boji koji kao da namjerno ocrtavaju nešto oštrije i odvažnije rubove karaktera ovog stana pretvarajući ga pomalo u intrigantno biće koje posjeduje veliku eleganciju.

image
Skandia Mäklarna

Kuhinja ima dominantan danski dizajn koji je jednako velikodušan i nudi dovoljno prostora za svako društvo koje poželite imati dok pripremate raznovrsna jela. Optimalni plan ipak ne završava ovdje. Dok svi dnevni prostori imaju zajednički pristup parku, dvije spavaće sobe gledaju na mirno dvorište i kao takve nude neusporedivu privatnost i tišinu s obzirom na lokaciju stana.

image
Skandia Mäklarna
image
Skandia Mäklarna

Stan ima cijelih sedam četvornih metara terase, što je skoro pa najbolja stavka ovoga stana u ljetnim mjesecima. Zapravo, samo sa stolom za blagovanje i garniturom stolaca, čini izvrstan polu - otvoreni prostor za druženje tijekom toplih mjeseci. Štoviše, liberalan dizajn vrta omogućuje da ovaj dio vrlo jednostavno postane i pomoćna prostorija koja može služiti nekoliko funkcija, uključujući i one zabavne.

Bijeli zidovi okićeni umjetničkim djelima, nauljeni hrastovi parketi na podu i jednako ukusno odabrani setovi namještaja, predstavljaju elegantnu kombinaciju minimalističkih dizajnerskih ideja. Ova sjajna kombinacija uspijeva učiniti stan estetski ugodnim, neizmjerno domaćim i snom svake osobe koja živi u gradu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 10:22