Shrek močvara

Ako ste ikada željeli posjetiti kolibu koja je dom asocijalnog zelenog ogra, sada je prilika

 AIRBNB /

Airbnb je rekreirao močvarni dom iz filmova Shrek u Škotskom gorju.

Za one koji nisu upoznati sa Shrekom, prvi film izašao je 2001. godine i pratio je priču o istoimenom junaku dok on i njegov prijatelj Donkey kreću u potragu da očiste svoju močvaru od neželjenih posjetitelja. Ideja iza kreacije Airbnba je da je sada u močvari sve dobro i da magarac "sjedi u močvari" dok je njegov vlasnik odsutan.

image
AIRBNB /
image
AIRBNB /
image
AIRBNB /
image
AIRBNB /

"Jednom davno, vrlo brbljavi magarac pristao je sjediti u močvari za Shreka", objasnio je Airbnb. "Prije nego što ponovno krene na put, Donkey poziva goste, daleko da spavaju poput ogra u Shrekovoj močvari, samo na Airbnbu. Smještena među brdima škotskog gorja, Shrekova močvara je zdepasto, osamljeno utočište pogodno za one koji traže samoću – i po prvi put ikada, nekolicina njegovih najvećih obožavatelja."

image
AIRBNB /
image
AIRBNB /
image
AIRBNB /
image
AIRBNB /
image
AIRBNB /

Dio škotskog imanja Ardverikie pretvoreno je u močvaru autentičnog izgleda. Uključuje veliku "kuću na drvetu" prekrivenu travom i mahovinom s urezanim prozorima i vratima. Postoji čak i replika pomoćne zgrade, iako je samo ukras, što je vjerojatno najbolje. Prava kupaonica je malo dalje.

image
AIRBNB /
image
AIRBNB /
image
AIRBNB /

Interijeri nastambe izgledaju pomalo preudobno za Ogra, ali bi trebala stati tri čovjeka bez problema. Namještaj je izrađen od drva i sastoji se od dva kreveta (od kojih je jedan skriven iza zastora), garniture za sjedenje, kamina i stola za blagovanje, plus "svijeće od ušne masti".

Oni koji žele provesti jednu ili dvije noći mogu pokušati rezervirati smještaj. Besplatno je, ali čini se da je situacija tko prvi dođe, prvi spava. Airbnb želi naglasiti da se ne radi o natjecanju pa posjetitelji moraju sami otići do Škotskog gorja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 08:35