Video

Žena ušla u kuhinju i umalo se onesvijestila kada je vidjela što je suprug učinio tamo: ‘Htio sam je iznanaditi, ali...‘

 Printscreen/TikTok/@bimbodolaru

Većina profesionalnih kuhara su muškarci, zbog čega postoji teorija da su oni puno bolji u kuhanju od žena. Iako je kuhanje u većini domova ženski posao, ponekad to rade i muškarci, no ne završi uvijek dobro. Dokaz za to je i video koji se pojavio na TikToku, a na kojem se vidi nered koji je iza sebe ostavio muškarac koji je htio pripremiti obrok. Sigurno je njegova supruga kada je ušla u kuhinju nakon svega izgubila živce i zabranila mu da ikada više ulazi u ovu prostoriju. A kako i ne, kada je morala čistiti ovaj nered satima nakon njegove pripreme obroka.

Kako se vidi na snimku koji je jedna žena objavila na ovoj društvenoj mreži, suprug ju je htio iznenaditi ručkom. Bila je jako iznenađena, ali neugodna kad je vidjela što je učinio.

Žena je otvorila vrata od kuhinje i vrisnula od šoka kada je ugledala zastrašujući prizor s umrljanim i poprskanim zidovima i prestrašenog supruga koji je stajao kraj sudopera i pokušavao "popraviti stvar". Crveni umak poprskao je zidove, prozor, sudoper je bio u neredu, a tragovi umaka bili su i na odjeći njenog supruga. Pretpostavlja se da je koristio čili umak, ali da je došlo do fermentacije koja je izazvala eksplozivnu reakciju i stvorila potpuni kaos u kuhinji. Mnoge domaćice upozoravaju da treba biti oprezan s umakom od čilija kako ne biste dobili kuhinju poput ove u videu.

@bimbodolaru @Blix @ramonyca 28 @?MTZ.044? @??《Cafea》?? @Mya ♬ The Sound of Silence (CYRIL Remix) - Disturbed

Uslijedili su brojni komentari, ali i šaljivi savjeti za ovu ženu. ‘Da sam na vašem mjestu, automatski bih tražio razvod‘, napisao je jedan komentator, a drugi se nadovezao: ‘Radije bih prodao kuću nego ovo čistio i oribao.‘

- Pa, tada su ga zadnji put vidjeli... Nakon ovoga gubi mu se svaki trag - neki su od šaljivih komentara na ovu objavu. Među komentarima bilo je i onih koji smatraju da supruga treba cijeniti njegov trud bez obzira na to što je sve završilo katastrofalno, prenosi Jedna istina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 16:13