RATOVI ZVIJEZDA

Uskoro se otvara impresivni Star Wars hotel koji vam omogućuje da sami odaberete svoju avanturu

 Disney
Nitko zapravo ne napušta Zemlju, ali impresivno iskustvo olakšava da se to zaboravi i odmah vas transformira u neki drugi svijet

Jeste li ikada poželjeli istražiti svemirski brod iz Ratova zvijezda, vježbati držanje svjetlosnog mača ili naučiti igrati Sabacc? Disneyjev novi Star Wars: Galactic Starcruiser daje vam priliku učiniti sve te stvari, i više, u avanturi u kojoj je svaki detalj osmišljen da vas uroni u autentično iskustvo.

Star Wars: Galactic Starcruiser ne gubi vrijeme kada je u pitanju uspostavljanje izmišljenog svemira. Posjetitelji na šatlu Halcyona, luksuznog zvjezdanog broda na krstarenju svemirom, gledaju kroz prozor kako plavo nebo zemlje nestaje, zamijenjeno vrtložnim sjajem hipersvemirskog skoka.

image
Disney
image
Disney
image
Disney

Naravno, nitko zapravo ne napušta Zemlju, ali impresivno iskustvo olakšava da se to zaboravi i odmah vas transformira u neki drugi svijet. Posjetitelji borave u kabinama s pogledom na zvijezde i brodove u prolazu, te će tijekom dvodnevnog "izleta" upoznati kapetana i posadu broda.

To je impresivno, interaktivno iskustvo osmišljeno da posjetiteljima omogući da sami odaberu svoju avanturu. Likovi, svaki s jedinstvenom pozadinom, lutaju brodom, a susreti posjetitelja s njima oblikuju vlastite priče, jer nije sve kako se čini. Plan putovanja nalik brodu za krstarenje, koji se pojavljuje na "Datapadu" (aplikaciji za personalizirane obilaske i aktivnosti putnika), uključuje posebne pozivnice za sve, od večere i predstave do treninga sa svjetlosnim mačevima do utrka droida.

image
Disney
image
Disney
image
Disney

Pozivnice koje gost prihvaća utječu na ono što će im se dogoditi sljedeće. (Hoćete li se pridružiti krijumčarskom lancu ili pomoći sakriti slijepog putnika?) Plan puta se ažurira na temelju ovih izbora i utječe na likove s kojima sklapaju saveze. Tehnologija radi u tandemu s brodskim izvođačima i posadom.

image
Disney
image
Disney
image
Disney
image
Disney

Putovanje uključuje zaustavljanje u Black Spire Outpost na pustinjskom planetu Batuu (Galaxy‘s Edge u Hollywood Studios). Ovdje gosti mogu nastaviti pratiti priču ili jednostavno istražiti tematski park. Nakon dva dana tajnih sastanaka i operacija, sve kulminira "spektakularnim završetkom" u neonskom sjaju brodskog atrija.

Ovo nije hotel i wellness, niti je to vaše tipično Disneyjevo odmaralište. Ovo je najimpresivnije iskustvo Ratova zvijezda ikada stvoreno, više je poput ulaska u Star Wars videoigru i revolucionarnog eksperimenta u imerzivnoj zabavi.

image
Disney
image
Disney

Za one koji žele provesti nekoliko noći uronjeni u ovu avanturu iz Ratova zvijezda, postoji značajna cijena. Cijene se kreću od 749 do 1209 dolara po osobi po noći. Ovaj trošak uključuje kabinu, hranu i piće na Starcruiseru, kao i jednodnevni ulaz u Hollywood Studios. Što je to za vatrene fanove?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 04:51