EKOLOŠKA KOLEKCIJA

Trenutno najtraženije posuđe za ljetne partije izrađeno od šećerne trske, bambusa i vode možete pronaći i kod nas. Znamo gdje

 Party Pops

Party Pops je prva i najveća hrvatska prodavaonica party dekoracija, rekvizita, balona, kostima i dodataka. U ponudi se nalazi preko 4000 artikala za sve vrste proslava i zabava, od rođendana, djevojačkih i momačkih večeri, sezonskih proslava i tematskih zabava do vjenčanja, rođenja, krštenja i godišnjica. Raznolike i zanimljive artikle možete naručivati putem webshopa partypops.hr. ili ih možete posjetiti u trgovini u Vlaškoj 47 u Zagrebu.

A u ponudi ove prodavaonice sada je i nova ekološka kolekcija za proslave!

image
Party Pops

- Volimo zabavu, ali još više volimo ovaj naš planet - kažu odlučno iz Party Popsa i dodaju kako je kolekcija imena Vert Decor zapravo premium linija održivog i biorazgradivog ekološkog posuđa za jednokratnu uporabu.

Vert Decor kolekcija spaja, ističu iz Party Popsa, eleganciju i ekologiju u cjelokupnom asortimanu jedinstvenog posuđa izrađenog od brzo obnovljivih sirovina. Naime, proizvodi iz ove kolekcije su izrađeni od više od 95 % šećerne trske, bambusa i vode. Nadalje, ne sadrže plastiku, što znači da su u skladu s europskom direktivom o jednokratnoj plastici.

image
Party Pops
image
Party Pops

U kolekciji se mogu pronaći mali i veliki tanjuri, čaše, zdjelice i salvete u 6 pastelnih boja - ružičastoj, plavoj, žutoj, zelenoj, lila i boji breskve.

Za kraj, dobro je napomenuti da korištenjem održivog i biorazgradivog posuđa za jednokratnu uporabu koje ne sadrži plastiku, biorazgradivih salveta te slamki i pribora za jelo za višekratnu uporabu koje možete oprati i ponovno koristiti, možete se zabavljati bez da štetite prirodi.

image
Party Pops
image
Party Pops

Cijene i fotografije cijele kolekcije pogledajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 09:46