Proljetni dodaci

Svježa proljetna kolekcija iz Ikee: Proljeće je idealna prilika za male, ali uočljive promjene

 IKEA
Dizajneri brenda uspjeli su vrlo vješto prenijeti proljetno raspoloženje novom kolekcijom koja unosi dašak proljetne svježine

Inspirativne fotografije pokazuju kako malim promjenama svaku sobu možete oplemeniti i obogatiti. Može to biti cvijeće ili zanimljiva posuda za cvijeće, ukrasna jastučnica ili nova fotografija na zidu.

Osim toga, proljeće je savršeno i za boravak na otvorenom, a ovaj odabir pomoći će vam da stvorite opuštajuću oazu u kojoj možete kuhati, provoditi vrijeme s prijateljima i sve što vam je potrebno imati nadohvat ruke. Iskoristite duge dane boravkom na otvorenom i uredite vanjski prostor uz pomoć zanimljivih tekstila, ukrasnih jastuka i vanjskih tepiha.

image
IKEA
image
IKEA
image
IKEA
image
IKEA

Nije važno što odaberete, važno je da se uklapa u vaš stil i karakter. Pogledaj kako jednostavnom promjenom možete napraviti potpuno novi ugođaj u svom domu, zato što i mala promjena može imati veliki utjecaj.

image
IKEA

Započnite uređenje zelenilom. Uskladite tegle za biljke i elegantne stalke, i stvorite prirodan i osvježavajući ugođaj u prostoru.

image
IKEA

Ako imate hobi, iskoristite slobodni kutak u domu pametno. Ne gubite vrijeme na pronalaženje stvari kada inspiracija u vama procvjeta. Tako će vam sav pribor i materijal biti na dohvat ruke.

image
IKEA

Sezona kuhanja na otvorenom u punom je jeku, stoga imaj sve što vam treba nadohvat ruke i iskoristi nadolazeće sunčane dane. Priprema hrane na otvorenom jednostavno ima ono nešto što ugođaj čini još boljim.

image
IKEA
image
IKEA
image
IKEA

Stiglo je godišnje doba idealno za boravak na otvorenom! Jednostavno osvježite vanjski prostor i iskoristi ovu priliku i svoje omiljeno mjesto za opuštanje upotpunite zanimljivim tekstilom.

image
IKEA
image
IKEA
image
IKEA
image
IKEA
image
IKEA
image
IKEA
image
IKEA

Ukrasni jastuci, lagane deke i dvostrani tepih za sve vremenske prilike osigurat će vam ugodan boravak na otvorenom cijelo ljeto.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 04:21