MINI BOR

Svi žele imati... Hrvatsko patuljasto božićno drvce idealno za veće, manje i najmanje prostore

MINI BOR

I ove godine ususret Božiću na tržištu je dostupan MINI BOR. Neodoljivo božićno drvce zapravo je džepno izdanje jelke

Ako ste od onih koji u vrijeme blagdana u svom domu vole miris i izgled prirodnog bora, ali vam padne mrak na oči kada se sjetite da tešku jelu visoku dva metra morate dotegliti, primjerice, na četvrti kat bez lifta, mini bor je savršeno rješenje za vas. Na ideju o mini boru došli su supružnici Anja i Matija Đurinek.

image
BERISLAVA PICEK/CROPIX

Visine 55 centimetara, s preko 2.000 pravih borovih iglica, MINI BOR donosi pravi miris Božića u vaš dom ili ured. MINI BOR stane u svaki kutak vašeg stana, sobe, ili ureda. Praktičnost je njegova najveća vrlina jer je zbog svojih malih dimenzija prikladan za radne stolove, manje komode, manje prostore.

image

MINI BOR

Vrlo je jednostavan za održavanje, potrebno mu je malo vode svakih par dana i on će vam biti zahvalan. Nakon blagdana se može presaditi te i dalje pratiti kako raste u vlastitom vrtu, na balkonu, obližnjem parku ili šumi.

image

MINI BOR

Cijena MINI BORA je 79 kuna. Ukoliko želite dodati personaliziranu, dizajniranu poruku za dragu osobu na teglicu, to im možete napomenuti prilikom narudžbe, a cijena takve poruke je 15 kuna.

image

MINI BOR

Ove godine nude dvije opcije za dostavu: dostava na kućnu adresu ili preuzimanje na lokaciji u Zagrebu. Prilikom narudžbe imat ćete mogućnost odabrati koja opcija vam više odgovara. Dostava za sve lokacije u Republici Hrvatskoj iznosi 40 kuna i nju vrši kurirska služba DPD. Preuzimanje na lokaciji je naravno besplatno. Da ne brinete, MINI BOR dolazi k vama lijepo zapakiran u čvrstu kartonsku kutiju, neće mu biti tijesno i doći će u komadu.

image

MINI BOR

MINI BOR se može okititi malim lampicama, sitnim češerima, ratan kuglicama, svilenim mašnicama, licitarskim srcima, ukrasima od tijesta koje su napravile male vrijedne ručice… ili posjetite njihov MINI SHOP ovdje.

image

MINI BOR

- Volimo reći da je MINI BOR zapravo džepno izdanje božićne jelke, u kojem se može uživati još dugi, dugi niz godina.- kažu supružnici Anja i Matija Đurinek.

Nakon blagdana najbolje presaditi ovu malenu smreku u veću teglu, vrt, park ili šumu.

Trenutno su otvorene PREDNARUDŽBE za MINI BOR, isporuke će krenuti u drugoj polovici studenog 2020.

Vaš vlastiti MINI BOR možete naručiti na na www.minibor.com, možete se javiti porukom na Facebook stranici @miniminibor ili mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 14:07