CREME CLOUD

Svi su ludi za ovim jastucima čiji dizajn je inspiriran pravim slatkim keksićima

 Creme Cloud
I dok možda izgledaju dovoljno dobro za jelo, svakako ćete ih htjeti pokazati na svom kauču, krevetu ili bilo kojem prostoru

Namještaj inspiriran hranom teško da je novitet - sjećate se slavnih sofa u obliku kroasana i hrpe peciva? Ili što kažete na stolicu od jagode i njen pandan u boji limuna? Najnovija viralna senzacija sigurno je slatka, i malo je manje pretjerana... i definitivno jeftinija opcija namještaja koji podsjeća na hranu.

Preslatki jastučići u obliku keksa Creme Clouda u posljednje vrijeme oduševljavaju korisnike društvenih mreža, a i sve druge koji se s njima susretnu.

image
Creme Cloud

Kupci mogu birati između tri opcije u obliku sendvič keksića: ružičaste, smeđe i bež boje badema, i poput uživanja u pravom keksiću, doista se teško zaustaviti samo na jednom.

image
Creme Cloud

Ako ste više ljubitelj običnijih keksa (ili se samo želite držati teme ukrašavanja inspirirane hranom), jastučić za sjedenje oblikovan je poput pravog prevelikog keksa i dolazi u bež ili smeđoj boji. Creme Cloud također ima samostojeća svjetla u obliku kroasana, peciva, štruce tijesta i debelog tosta.

image
Creme Cloud

Što se tiče jastučića u obliku keksa, razumljivo je zašto su stekli veliku slavu na na društvenim mrežama - kako se našalio jedan korisnik, "Poznavajući sebe, potajno bih grizao jastuke." I dok možda izgledaju dovoljno dobro za jelo, svakako ćete ih htjeti pokazati na svom kauču, krevetu ili bilo kojem prostoru u vašem domu kojem je potrebno malo slatkoće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 15:18