Zanimljivosti iz povijesti

Svi komentiraju fotografiju ‘ljubavnog stolca‘ nezasitnog kralja koji mu je služio za grupni seks: ‘Pa, gdje je tu stajao ili ležao tko?‘

 Youtube/Screenshot/ M.S. Rau

Kralj Edward VII (1841-1910) bio je najstariji sin kraljice Viktorije i princ od Walesa koji je tek u 60-oj postao kralj. Narod i danas prepričava njegov osebujan život, a pogotovo strast prema - dobroj hrani i ženama. Zvali su ga ‘Prljavi Bertie‘ jer je imao ogroman seksualni apetit. Sve je započelo kada su prijatelji doveli glumicu Nellie Clifton tada 19-godišnjem Edwardu s ciljem da s njom izgubi djevičanstvo. Majka, kraljica Viktorija odlučila je nakon smrti njegovo oca da se Edward mora oženiti, a za suprugu mu je odabrala princezu Aleksandru iz Danske s kojom je dobio petero djece. No, Edwardu brak nije bio razlog da ne ‘švrlja okolo‘ pa je popis njegovih ljubavnica samo se povećavao - Sarah Bernhardt, Lady Randolph Churchill, Mary Cornwallis-West, Daisyville, grofica Warwick, Alice Keppel, Agnes Keyser, Lillie Langtry, Lady Susan Vane-Tempest, Mademoiselle La Goulue, La Belle Otero, Hortense Schneider i puno dama u bordelima širom Europe.

image

Kralje Edward VII (1841-1910)

Youtube/Screenshot/ M.S. Rau

No, ono po čemu je nadaleko i naširoko poznat je njegov ‘ljubavni stolac‘ a koji se čuva u Le Chabanais bordelu u Parizu. Navodno mu je stolac služio da odjednom zadovolji dvije partnerice, a pritom mu je pridržavao veliki trbuh.

Pogledajte video!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 10:10