dražesna nostalgija

Stare društvene igre u novom ruhu sada mogu poslužiti i kao dekoracija za uređenje doma

 L.L.Bean; MoMa Design Store; Anthropologie
Ove društvene igre od poznatih brendova i dizajnera koji ulažu zajedničke napore da stvore nešto drugačije privući će i vašu pažnju

Noć igara može se doimati kao pomalo dosadna aktivnost iz prošlosti, ali ove društvene igre od poznatih brendova i dizajnera koji ulažu zajedničke napore da stvore nešto drugačije vjerojatno će privući i vašu pažnju. Od stilski redizajniranog Monopolyja do akrilne Jenge za odrasle, ove igrice svojim izgledom mogu poslužiti čak kao i dekoracija u domu, a da ne spominjemo da im je prva namjena isključivanje televizora i ostavljanje mobitela te povezivanje s obitelji i prijateljima na staromodan način. Uostalom, postoji nešto dražesno u nostalgiji koja dolazi s bacanjem para kockica pa zašto se ne biste vratili relikvijama u kojima ste uživali prije Netflixa?

image
MoMa Design Store

MoMA 2-u-1 set za šah i damu

Najbolje društvene igre mogu se izlagati u domu čak i kad se ne koriste, poput ove šarene šahovske kutije iz MoMA Design Storea koja dolazi u vrlo elegantnom dizajnu s kliznim vrhom. Jesmo li spomenuli da se može udvostručiti kao set za damu? Jednostavno okrenite komade naopako za dvostruku zabavu! Nabavite na MoMa Design Store.

image
Anthropologie

Wolfum Mankala igra

Mankala, koja datira još iz sedmog stoljeća, prilično je jednostavna strateška igra: Cilj je uhvatiti najviše komada od vašeg protivnika. Zabavna igra sastoji se od uske drvene ploče s dva reda po šest džepova (i dva veća džepa na svakom kraju) i 48 komada. Wolfumova verzija izrađena je od punog drva jasena sa zlatnim komadima stakla i ukrašena razigranim uzorkom leoparda. U prodaji na Anthropologie.

image
CB2

CB2 Akrilni toranj

Ovaj odrasli Jenga set premišlja klasičnu igru u crno-bijeloj i prozirnoj akrilnoj boji. Neka se stvari prilagode obitelji kad se djeca žele igrati ili ih pretvorite u zabavnu igru ispijanja kad su samo odrasli u blizini, a kada ne igrate možete ih postavit kao ukras na policu. Može se kupiti u CB2.

image
Etsy

Domino Set od UniquelyMarkedCO

Domino je bio najpopularniji tijekom 18. stoljeća, ali ovaj ručno izrađen set dostupan u prilagodljivim završnim obradama zasigurno će ponovno oživjeti interes za igru. Na Etsy potražite svoj primjerak.

image
MARYBETH WELLS/MARYBETH WELLS

„Actually Curious” kartaška igra

„Actually Curious” ili u slobodnom prijevodu Zapravo znatiželjan je empatična kartaška igra namijenjena izazivanju promišljenih odgovora kroz pitanja o prošlosti, moralu i pogledima na važna pitanja. Savršeno za spojeve ili ako tražite zabavu s dubljim značenjem. Može se kupiti na istoimenom portalu Actually Curious.

image
Anthropologie

Sunnylife igra „Četiri u nizu”

Sunnylife je australski brand rođen na plažama Sydneya koji izrađuje vrlo vesele potrepštine za plaže i bazene, dodatke u dvorištu, pa čak i šarene igre. Podignite noć obiteljskih društvenih igara na višu razinu s ovim klasičnim kompletom igre Četiri u nizu koja je dobila luksuzni akrilni tretman. Anthropologie prodaj i ovu krasnu igru.

image
L.L.Bean

L.L.Bean Deluxe Set za Scrabble i Monopoly

Bilo da želite glumiti nekretninskog tajkuna u Monopolyju ili biste radije testirali svoje znanje riječi sa Scrabbleom, evo seta koji će vam omogućiti da uživate u dvije odlične društvene društvene igre po cijeni jedne. Udvostručite igranje, udvostručite zabavu! Brzo na L.L.Bean po svoje setove.

image
Lord&Taylor

Bey Berk mramorni „Križić – kružić” set

Igrica „Križić - kružić” možda nije najveći izazov, ali to je sjajna igra koja ne uključuje zaslon ekrana. Mramorni kvadrat od gotovo 22 centimetra, zajedno s odgovarajućim crno-bijelim mramornim komadima- čini šik i neočekivani dodatak za stol. Lord&Taylor prodaju ovu igru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 10:55