Tako jednostavno!

Skupio je 161 ciglu i počeo ih redati. Napravio je nešto korisno, po svom ukusu, a najbolje je što će mu trajati zauvijek...

 Youtube/Screenshot/ Noel Marshall

Evo jedne lijepe ideje koju možete realizirati sljedeće proljeće ili ljeto. Naime, za vrijeme lijepih dana svako od nas želi što više vremena provoditi u prirodi, s najmilijima.

Uglavnom tada pečemo roštilj i uživamo u ugodnoj atmosferi. Nema bolje opcije nego napraviti večeru na roštilju pa izbjeći nered u kuhinji, piše Jednaistina.

Roštilj će vam dobro doći za pripremu raznih vrsta mesa, kao i za pripremu nekog povrća koje vam je u tom trenutku nadohvat ruke. Ako ne želite novac trošiti na kupnju roštilja koji će nakon nekog vremena početi hrđati i nećete ga moći koristiti, onda je puno bolje rješenje da ga sami napravite po svojem ukusu.

image
Youtube/Screenshot/ Noel Marshall
image
Youtube/Screenshot/ Noel Marshall

Roštilj ćete napraviti vrlo jednostavno, a uvijek će vam dobro doći! Evo koraka kako to najjednostavnije napraviti.

Potreban materijal:

– cigla

– cement

– metalna baza

– rešetka za roštilj

Sve potrebne materijale pronaći ćete vrlo lako. Prije nego počnete graditi, odaberite lijepo mjesto gdje smjestiti roštilj, jer on će tu vjerojatno ostati zauvijek. Pazite da između dva zida ostane dovoljno prostora kako biste mogli postaviti i metalnu rešetku za roštilj.

Pogledajte video s uputama kako napraviti roštilj!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 14:37