, za lakšu svakodnevicu za lakšu svakodnevicu Zahvaljujući manjim vratašcima na bubnju omogućavju jednostavno dodavanje rublja tijekom ciklusa pranja, ali i još puno toga

Samsung AddWash nove perilice rublja

Perilice rublja koje imaju sve

Nova Samsung AddWash serija perilica objedinjuje šest ključnih tehnoloških inovacija koje pranje rublja čine jednostavnijim. Riječ je o tehnologijama AddWash, Eco Bubble, keramičkom grijaču vode, mogućnosti brzog pranja, digitalnom inverterskom motoru te dijamantnom bubnju. Osim toga, nova serija perilica olakšava i svakodnevni život zahvaljujući manjim vratašcima koja se nalaze iznad glavnih vrata na bubnju, a omogućavaju jednostavno dodavanje zaboravljenog rublja, deterdženta i omekšivača tijekom ciklusa pranja, ako za to postoji potreba. To se može učiniti u doslovno svakom trenutku, bez obzira na to što perilica radi. Dovoljno je pritisnuti tipku za pauzu i nakon toga otvoriti dodatna vrata, koja su dovoljno velika da se kroz njih može ubaciti džemper ili traperice. Uz to, na početku postupka ispiranja rublja, u perilicu možete ubaciti i rublje koje perete na ruke ili ono za koje je, tijekom pranja, potreban dodatni omekšivač. Sama vrata opremljena su i zaštitnim funkcijama kao što je dodatno zaključavanje, što sprječava slučajno otvaranje ili “intervenciju” znatiželjnih dječjih ruku.

Related content

Sljedeća inovacija je već dobro poznata tehnologija EcoBubble. Samsung AddWash perilice imaju posebnu komponentu naziva Bubble Generator, koja stvara koncentriranu otopinu deterdženta i istodobno upuhuje veliku količinu zraka koju potom upumpava u bubanj perilice. Mjehurići deterdženta upijaju se u tkaninu brže, dublje i ravnomjerno nakon čega se temeljito ispiru. Najveća je prednost ove tehnologije ušteda električne energije. Korištenjem programa hladnog pranja može se uštedjeti i do 70 posto električne energije, u usporedbi s uobičajenim programom za pranje pamučne odjeće, pri temperaturi od 40 Celzijevih stupnjeva.

Osim toga, AddWash perilice opremljene su keramičkim grijačima koji sprječavaju taloženje kamenca i povećanje utroška električne energije. Sigurno se pitate koja je razlika između klasičnih i keramičkih grijača? Klasični grijači zahtijevaju korištenje posebnih deterdženata kako bi razbili talog kamenca, za razliku od keramičkih grijača koji imaju mogućnost brzog grijanja te samim time povećavaju energetsku učinkovitost koja omogućava uštedu električne energije, a korisnici ove tehnološke inovacije vrlo brzo osjete razliku na svom računu za struju.

Još jedna odlična karakteristika AddWash perilica je tehnologija SuperSpeed koja omogućava pranje rublja u manje od sat vremena bez smanjenja kvalitete pranja. SuperSpeed ciklus pranja omogućava tehnologija SpeedSpray, koja u perilicu ubrizgava snažan mlaz vode, čime se deterdžent ispire u trenu, a rublje čisti brže. Mlaznice potom ubrizgavaju čistu vodu na rublje koja se odmah izbacuje iz perilice.

AddWash perilice opremljene su i digitalnim inverterskim motorima na koje Samsung daje desetogodišnje jamstvo. Ti motori mogu vrlo precizno stupnjevati brzinu rada, čime je osigurana visoka učinkovitost, značajna ušteda električne energije, smanjen je negativan utjecaj na okoliš, a perilice ujedno tijekom rada proizvode manje buke i rade osjetno mirnije.

Za kraj, valja spomenuti i Diamond Drum tehnologiju. Kod perilica s tehnologijom dijamantnog bubnja, rupice su 25 posto manje i smještene duboko u svakoj izbočini oblika dijamanta, kako bi spriječile zapinjanje tkanine i njihovo moguće oštećenje. Dijamantni bubanj s utisnutom površinom nalik naboranoj ploči za pranje rublja (“rifljači”), u testovima je pokazao smanjenje izloženosti materijala mogućem oštećenju u odnosu na uobičajene bubnjeve perilica za rublje za značajnih 34 posto.

AddWash perilice opremljene su nizom značajki kojima je moguće upravljati s Android ili iOS pametnih telefona. Kupci će moći pratiti ciklus pranja ili dobiti obavijest o početku idućeg ciklusa pranja, kako bi dodali osjetljivo odnosno ručno oprano rublje prema kraju programa.

Ulazni model AddWash serije nosi oznaku WW5500K, a njegova preporučena maloprodajna cijena je 4399 kuna. Ta je inačica opremljena AddWash i EcoBubble tehnologijom, digitalnim inverterskim motorom i Smart Check mogućnošću provjere kvara pomoću pametnog telefona.

Vrh ponude čini potpuno opremljena serija WW8500K, čija preporučena maloprodajna cijena iznosi 7499 kuna.

Više informacija potraži OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 12:45