Od 20. do 22. rujna

PromoArh 2023. u Poreču: Točka spajanja stručnjaka za graditeljstvo, opremanje i uređenje

 Manuel Paljuh/
Ovaj međunarodni sajamski događaj ugostit će 90 izlagača i 250 svjetskih brendova

Biti korak ispred u industriji graditeljstva, opremanja i uređenja ponekad nije jednostavno, a sve zbog rapidnog napretka tehnologije. Ovogodišnji PromoArh, treće izdanje jedinog stručnog sajma u Istri, fokusiran je upravo na aktualnosti i cjeloživotno obrazovanje stručnjaka, s ciljem učinkovite, kvalitetne i održive gradnje i uređenja.

image
Manuel Paljuh/

Uz više od 90 izlagača i 250 svjetskih brendova koji će se u porečkoj dvorani Žatika predstaviti od 20. do 22. rujna, ovaj međunarodni sajamski događaj u Istri već je prepoznat kao točka spajanja i povezivanja domaćih i inozemnih tvrtki s postojećim i potencijalnim klijentima i partnerima. Na 2500 četvornih metara unutrašnjeg i 500 m2 vanjskog izložbenog prostora posjetitelji će pronaći inspiraciju i informacije o novitetima i najnovijim tehnologijama za vlastite projekte gradnje ili renovacije, uživo isprobati materijale i opremu te iz prve ruke dobiti stručne informacije ili savjet odakle započeti. Tvrtkama je izlaganje na sajmu prilika za povezivanje s međunarodnim igračima na tržištu, širenje mreže klijenata te predstavljanje vlastitih rješenja i usluga na području kojemu gravitira pola milijuna ljudi.

image
Manuel Paljuh/

Kroz sva tri dana sajma odvija se i Education point - niz stručnih predavanja, okruglih stolova i prezentacija izlagača, s ciljem odgovaranja na aktualne izazove u području upravljanja projektima, programima i portfeljem u građevinskom sektoru. Edukacije se provode u suradnji s Ministarstvom prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, HGK - Županijskom komorom Pula, Obrtničkom komorom Istarske županije, tvrtkom Baldini Studio i 3D ART te Klasterom nZEB.hr, obuhvaćaju aktualne teme (eGrađevinski dnevnik, izmjene i dopune Zakona o prostornom uređenju, zabrana građevinskih radova tijekom turističke sezone, CO2 neutralna i održiva gradnja i BIM po mjeri projektanata) te će prema Programu stručnog usavršavanja sudionicima predavanja biti dodijeljeni akademski sati za stručno usavršavanje. Neovisno o tome želite li gradnju učiniti sigurnijom ili dom udobnijim, razmijeniti iskustva ili se dodatno educirati, PromoArh je sajam koji ne smijete propustiti ove jeseni.

image
Manuel Paljuh/
image
Manuel Paljuh/

Više informacija o sajmu, ulaznicama i kotizacijama za stručna predavanja doznajte na promoarh.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 21:22