POPUST

Proljetna Muuto kampanja u Modusu

U trgovini Modus u tijeku je proljetna kampanja proizvoda ove danske kuće i popust od 15% na vaze Elevated, Kink, Ridge i Silent. Popusti traju do 19. 5.

Zagrebački Modus design shop u Tkalčićevoj ulici nezaobilazna je destinacija ljubitelja izvrsnog dizajna koji ga posjećuju već više od 20 godina obilaze u želji da svoj dom opreme najboljim primjercima domaćeg i stranog dizajna. Jedan od odličnih brendova zastupljenih u Modusu danski je Muuto, koji prati klasična obilježja skandinavske estetike i koji u zagrebačkom dućanu prate već deset godina, praktički od njegova pojavljivanja na svjetskoj dizajnerskoj sceni. U Muuto kutku u Modusu, koji je ujedno i ambasador brenda, tako možete pronaći i najnoviju kolekciju namještaja i predmeta za dom. U trgovini Modus u tijeku je proljetna kampanja proizvoda ove danske kuće i popust od 15% na vaze Elevated, Kink, Ridge i Silent.

Muuto kolekcije uvijek uključuju kvalitetne, iznimno funkcionalne i istinski elegantne komade koji izgledaju savršeno u svakom uređenju. Uporabom modernih materijala, novih tehnika i odvažnog kreativnog razmišljanja dizajneri u Muutu žele stvoriti nove smjernice skandinavskog dizajna pa su tako suptilne linije i jednostavnost industrijskog dizajna zastupljeni u svakom novom proizvodu brenda. Cilj je dizajnera pod tim brendom dobiti komade koji se mogu besprijekorno uklopiti u interijere različitih namjena i prostore koji odražavaju različite stilove života, a mi smatramo da su u tome i uspjeli!

Svakodnevne predmete dizajneri u Muutu pretvorili su u gotovo skulpturalna djela koja će podići uređenje interijera na višu razinu i unijeti u njega dašak suzdržane elegancije. Zaigrati se, zazeleniti prostor, unijeti skulpturalne forme... Sve to možete uz proizvode kuće Muuto, koji privlače pozornost svojim pročišćenim izgledom.

Više saznajte na www.modusdesignshop.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 09:39