COOL MJESTO

Poznata domaća modna dizajnerica otvorila concept store u zagrebačkoj četvrti Rudeš

 Matea Senčar, Muun HR
Novi projekt Đurđice Vorkapić iz Hippy Garden je zastupstvo za dizajnerski namještaj Muun

Zagrebačka modna dizajnerica Đurđica Vorkapić, vlasnica modnog brenda Hippy Garden, otvorila je u zagrebačkoj četvrti Rudeš, u Jablanskoj 22, concept store Muun. U njemu zasad nudi namještaj dizajnerskog brenda Muun i odjeću Hippy Garden, a uskoro će tu biti i drugih stvari za dom te umjetnina.

image
Muun HR
image
Muun HR
image
Muun HR

Iako je Đurđica Vorkapić javnosti najpoznatija kao modna dizajnerica, njezina tvrtka Hippy.d.o.o zapravo se bavi raznim stvarima.

image
Muun HR
image
Muun HR
image
Muun HR

- Bavimo se organiziranjem evenata, uređenjem interijera i eksterijera, usko smo povezani s arhitektima i investitorima pa je zastupstvo za brend namještaja Muun prirodni nastavak. Taj sam namještaj prvi puta vidjela u studenom prošle godine na međunarodnom sajmu namještaja Design District Rovinj i oduševio me na prvu. Oni su tražili zastupnika za Hrvatsku i to mi se činilo kao sjajna ideja. Riječ je o turskom brendu talijanskog dizajna koji odiše bezvremenom elegancijom. Izrađen je od punog drva bukve, a karakteriziraju ga meke, zaobljene linije i neutralna paleta boja koja će se odlično uklopiti u svaki interijer - kaže Đurđica Vorkapić.

image
ABDULLAH SEN/ Muun HR
image
ABDULLAH SEN/ Muun HR
image
ABDULLAH SEN/ Muun HR

Namještaj se može razgledati u ugodno uređenom prostoru koji zove na boravak i gdje se osjećate jednako ugodno kao u svome domu. Dizajn kakav ćete rijetko gdje pronaći i kvaliteta drva i najfinijih tkanina zadovoljit će i one najzahtjevnije. Već na prvi pogled ovaj namještaj odiše vrhunskom kvalitetom, elegancijom, i kombinacijom retro i modernog štiha.

image
Muun HR
image
Muun HR

Namještaj Muun HR spoj je luksuza i udobnosti, a ono što ga čini posebnim jest fokus na modularnom namještaju. Time svojim korisnicima daje mogućnost dizajniranja svakog komada namještaja prema potrebama i specifičnostima prostora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. travanj 2024 11:17