Božićna bajka

Ovo najslađe uređeno pročelje u centru Zagreba donosi pravu kuću djeda Božićnjaka!

 PRESS /
Advent je počeo i svakim danom otkrivamo nove zanimljive kutke u gradu, neke za slikanje, a neke za uživanje u hrani i druženje

Tako je s otvaranjem adventa otvorena je i najljepša božićna bajka u samom centru Zagreba koja zadovoljava obje kategorije - Santa&Co by Shank. Santa&Co nalazi se u Tkalčićevoj ulici (Tkalčićeva 65), a radi se o adventskoj pop-up verziji Shank kućice, koja je za ovu prigodu uredila cijelu pravu kuću djeda Božićnjaka.

image
PRESS /
image
PRESS /
image
PRESS /

Osim predivnog Instagramskog uređenja eksterijera, koji je prepun ručno rađenih ukrasa orašara te gingerbread keksića, veliki je hit i foto kutak s velikim plišanim medvjedom od 2 metra, ali ono što će zasigurno zapeti za oko svakom prolazniku i posjetitelju su veliki plišani medvjedići koji vise s prozora cijele zgrade.

image
PRESS /
image
PRESS /
image
PRESS /

Santa&Co božićna bajka idealna je za cijelu obitelj, jer im svaki vikend u posjet dolazi Djed Božićnjak s darovima za djecu pa ako želite da vaše dijete upozna Djedicu u atmosferi prave Santa kuće, ovo je pravo mjesto za vas.

image
PRESS /
image
PRESS /

Što se tiče gastronomske ponude, Santa&Co ima prefine kobasice s topljenim sirom, prženim lukom te jedan moderniji i zanimljiviji twist klasične adventske kobasice - pekarski krumpir s narezanom domaćom dimljenom kobasicom. Od slatkog u ponudi imaju svima omiljene fritule, ali i odlične Bubble Waffle s okusom Rafaela, Kinder Buena i Orea.

image
PRESS /
image
PRESS /

Santa&Co zna kako zagrijati sva žedna nepca pa su u svoju ponudu uvrstili i razne tople koktele, poput onog s Antique Pelinom kao glavnim sastojkom, ili pak vrućeg gina. Osim koktela, zagrijat će vas i njihove Hot rakije, ali i punč te kuhano vino.

Ova božićna čarolija traje do 1.1., a mi savjetujemo da što prije posjetite ovu nezaobilaznu adventsku destinaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 08:49