Sjajna ideja!

Ovo je jednostavna, jeftina i još uvijek super-šik zamjena za odlaganje cipela na ulazu

 KATE THOMPSON/
Ako ste u potrazi za jednostavnim rješenjem za držanje cipela u hodniku, na dobrom ste mjestu

Nije uvijek lako pohraniti cipele tako da nadopunjuju dekor. Elegantni stalci za cipele i pametna rješenja za police postoje, ali te opcije ne odgovaraju svakom domu ili proračunu. Ako tražite doista jednostavan način da vam cipele budu lako dostupne na ulazu - bez ugradnje ili troškova većih od 50 eura - to je moguće, a možete zahvaliti Hiltonu Carteru na inspiraciji.

image
KATE THOMPSON/

Carter živi u kući sa suprugom i kćeri, i kada je riječ o dizajnu, Carterov pristup je definitivno okrenut umjetnosti i biljkama; zapravo, njegov dom ima preko 300 živih zelenih biljčica, a pronaći ćete pregršt izvanrednih slika i grafika koje zauzimaju počasno mjesto u njegovim prostorima. Ipak, on ne teži maksimalističkom izgledu interijera kada su u pitanju ukrasni dodaci, tekstil ili čak namještaj. “Najveći mi je izazov urediti sebe kako ne bih pretjerano stilizirao sobe”, kaže. Jedno posebno mjesto koje je minimalističko, ali još uvijek super-šik je kutak na dnu stepenica na ulazu u kuću. Umjesto skladištenja cipela (koje se često skupljaju na ulazu) u složeni ugrađeni ili glomazni, samostojeći komad namještaja, Carterovi jednostavno bacaju svoje najnošenije cipele u visoku, pletenu košaru.

image
KATE THOMPSON/

Kada su ga pitali koji je njegov apsolutno najbolji savjet za uređenje, Carter jednostavno kaže: "Manje je više", a ovaj mali kutak njegova doma savršen je primjer te filozofije. Uzeo je ukrasnu košaru od 36 dolara i koristi je za držanje cipela koje on i njegova obitelj stalno nose. Zaokružujući ovo mjesto, pronaći ćete mali krajnji stolić i udobnu kožnu stolicu, koji zajedno predstavljaju idealno mjesto za zaustavljanje, skidanje tereta i obuvanje (ili izuvanje!) cipela.

image
KATE THOMPSON/

Vjerojatno ste vidjeli ovu vrstu komada kao rješenje za pohranu deka, jastuka ili čak dječjih igračaka, ali nikada nisamo vidjeli cipele u jednom od ovih spremnika. Zapravo su izvrstan način za držanje obuće, a za 50 eura vjerojatno su i jeftiniji (i zauzimaju manje prostora!) od bilo koje police. Sjajno, zar ne?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 23:12