PROLJETNI RAJ

Ovo bi mogla biti najljepša vrtna kućica koju smo ikada vidjeli: ima ‘samo‘ 27 kvadrata ali baš sve za savršeno ugodan boravak

 Instagram/Printscreen/Hannes Mauritzson

Proljeće u zimi, kako već dugo opisujemo vrijeme koje nas grije, inspiriralo nas je da već tjednima maštamo o suncu, zelenoj prirodi i dužim danima. Kako je Instagram zajednica prepuna maštovitih i originalnih ideja, ne čudi da smo baš ovdje ‘naletjeli‘ na predivnu kućicu koja nas je odmah osvojila svojom arhitekturom, uređenjem interijera ali i okućnicom. Kućica je to koja je, kako bi se reklo, prava proljetna oaza, maksimalno čarobna i neodoljiva.

Zapravo je riječ o vrtnoj kućici narančasto-crvene fasade koja se nalazi u Švedskoj, konkretnije u gradu Gothenburgu, ima samo 27 kvadrata ali joj ne nedostaje ništa za potpuno ugodan boravak.

Vlasnik ove kućice je influencer Hannes Mauritzson koji je u Švedskoj poznat kao vrsni poznavatelj dizajna interijera koji ima dobro izbrušeno oko za detalje uređenja i stiliziranja prostora. Dokazuje to i ova njegova kućica kojom se gotovo svakodnevno hvali na ovoj društvenoj mreži.

U kućici dominiraju prirodni materijali i rustikalni vintage detalji.

-Jedva čekam nadolazeću proljetnu i ljetnu sezonu. Ponekad ne mogu vjerovati da je prošla već ili bolje rečeno samo godinu dana otkako sam sastavljao police u ovoj svojoj rajskoj kućici koja iako ima malo kvadrata, ništa joj ne nedostaje. Obožavam provoditi vrijeme ovdje, a jako sam ponosan što sam uspio iskoristiti visinu prostora za dobivanje najbolje i najljepše galerije koja je trenutno u funkciji spavaće sobe - govori Hannes Mauritzson i dodaje kako je već krenula sezona romantično provedenih večeri pod svjetlima brojnih lampica koje krase divno dvorište ove kućice.

Kako se vama sviđa? Nama je preslatka!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 09:14