INOVATIVNO

Ove modularne kuhinje nude beskrajne mogućnosti preuređivanja i rekonfiguracije

 ilo+milo
Ilo+milo 2.0 osmišljen je kako bi poboljšao kulinarsko iskustvo kroz svoje promišljene i inovativne značajke

Putovanje proizvođača kuhinja ilo+milo počelo je kada je njihov prvi prototip predstavljen tijekom Tjedna dizajna u Milanu u rujnu 2021. Pozitivan odgovor i priznanje koje su dobili potaknuli su njihovu odlučnost da dalje pomiču granice. Ntaiana Charalampous, licencirana ciparska arhitektica i suosnivačica tvrtke Dedàleo, predvodila je dizajn poboljšane verzije ilo+milo 2.0 za Salone Satellite 2022, odjel za mlađe od 35 godina najpoznatijeg međunarodnog sajma dizajna Salone del Mobile. Milano. Ova poboljšana verzija kuhinje pokazala predanost pomicanju granica i postavljanju novih standarda u funkcionalnosti, održivosti i svestranosti.

image
ilo+milo

U srcu ilo+milo 2.0 leži revolucionarni modularni sustav. Cjevasti moduli od nehrđajućeg čelika, dimenzija 60x60 cm, nude beskrajne mogućnosti preuređivanja i rekonfiguracije. Bilo da želite kuhinju otvorenog koncepta, kompaktan raspored ili prostrano kulinarsko utočište, ilo+milo se bez napora može prilagoditi viziji.

Kolekcija uključuje i zaobljene module s nogama podesive visine koji se mogu odvojiti od kuhinjskog otoka i transformirati u zaseban stol, tvoreći mjesto okupljanja za obroke, razgovore ili čak udoban radni prostor.

Šarena metalna vrata, ladice i gornje ploče na izvlačenje, bez obzira jesu li jednobojne, perforirane ili valovite, mogu se potpuno personalizirati kako bi odražavale estetske preferencije. Postoji izbor između živih nijansi ili elegantnih neutralnih kako bi se stvorila kuhinja koja odgovara osobnosti.

image
ilo+milo

Korištenje ovih jedinstvenih i isplativih materijala ne samo da stvara privlačnost koja plijeni pozornost, već također doprinosi trajnosti kuhinje i jednostavnosti zamjene.

U ponudi su opcije od nehrđajućeg čelika ili prepoznatljivog ilo+milo posebnog "terrazzo" vrha, izrađenog od recikliranog metala i staklenih ostataka spojenih cementom, što rezultira zadivljujućim, ali ugodnim završetkom.

Život se neprestano mijenja, a trebala bi se mijenjati i vaša kuhinja. Nestala su ograničenja definiranih prostora; ilo+milo stvara prostor tamo gdje ga nije bilo, nudeći kompozicijsku slobodu i mogućnost dinamičnog odgovora na vaš životni stil koji se mijenja.

Uz ilo+milo, imate moć prilagoditi svoj prostor kako se vaše potrebe razvijaju. Dodajte nove module kako biste proširili svoju kuhinju kada vaša obitelj poraste ili preuredite postojeće komponente kako biste stvorili svježi raspored kad god dođe inspiracija. Mogućnosti su beskrajne, osiguravajući da vaša kuhinja ostane dinamičan i funkcionalan prostor tijekom godina.

image
ilo+milo

Ilo+milo 2.0 osmišljen je kako bi poboljšao kulinarsko iskustvo kroz svoje promišljene i inovativne značajke. Sudoperi, radne ploče i bočne stranice također se mogu prilagoditi, što omogućuje odabir materijala i završne obrade koji odgovaraju određenom ukusu. Integrirane posebne rupe na vrhu svakog modula pružaju mogućnosti za dodatne module po visini, ploče za kuhinjske alate, police, držače rola i još mnogo toga.

U ovo vrijeme održivi dizajn postaje najvažniji. Zato je ilo+milo 2.0 izrađen korištenjem ekološki prihvatljivih materijala koji daju prednost trajnosti i odgovornosti prema okolišu. Moduli od nehrđajućeg čelika su otporni, lako ih je prati i u potpunosti reciklirati. Osim toga, izbor terazzo ploča izrađenih od recikliranog aluminija, stakla i mramora utjelovljuje predanost smanjenju otpada i ponovnoj namjeni materijala.

image
ilo+milo

Ilo+milo 2.0 nije ograničen samo na unutarnju upotrebu. Sa svojom robusnom konstrukcijom i materijalima otpornim na vremenske uvjete, neprimjetno prelazi iz srca vašeg doma u vanjske prostore. Zamislite da stvorite elegantnu i funkcionalnu čajnu kuhinju u svom dvorištu ili na terasi, koja će vam omogućiti uživanje u kulinarskim užicima u prirodi ili jednostavnu zabavu gostiju.

Kuhinje Ilo+milo možete podržati preko Kickstarter kampanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 15:23