INSTAGRAM POBJEDNICI

Ove kuće, vikendice, stanovi... su najbolje iz 2023. godine, na prvom mjestu je totalni hit

 Merlo De Graia A.k.a. Neven Jurj/Neja Markičević/Cropix

Jako često kada dođemo u posjet u vaše domove, otkrijete nam kako su vam društvene mreže i internet općenito obično najveća inspiracija za uređenje vaših domova, tu činjenicu svakako potvrđuje i brojka od preko 200 000 pratitelja na na našem Facebook profilu i više o d 67 000 na našem Instagramu. Stoga smo kao i svake godine napravili izbor domova koji su vam se najviše svidjeli u 2023. godini na našem Instagram profilu Dom&Dizajn.

15. Stan u Zagrebu

Dugi i uski, ali odlično uređen zagrebački stan dobio je 786 lajkova.

14. Dvije montažne kuće u Trpnju

Dugogodišnji prijatelji kupili su zemljište u Trpnju pa se odlučili sagraditi dvije montažne kuće od 50 kvadrata. Ovaj projekt smjestio se na 15. mjestu s 803 lajka.

13. Kuća od 32 metra četvorna na Ugljanu

Vlasnici ove kućice od 32 kvadrata na Ugljanu prikupili su kamenje u svom masliniku i samostalno ju izgradili za to ste ih nagradili s 834 lajka.

12. Mali stan u Magazinskoj ulici u Zagrebu

Mladi bračni par obišao je više stanova, dok ih onaj površine od samo 34 kvadrata u Magazinskoj cesti u Zagrebu nije osvojio, a od vas je dobio 840 srčeka.

11. Crna koliba od 48 metara četvornih

Vlasnici su željeli skromnu kuću gdje mogu pobjeći iz grada, a arhitekti su im napravili ovu divotu od svega 48 kvadrata, a 923 naša pratitelja su također ostali oduševljeni ovom kućom.

10. Kamena kuća u Provansi

Obnova stare seoske kuće usred lirskih vinograda, maslinika i mediteranskih brežuljaka obraslih šikarom dobila je 961 lajk.

09. Adaptaciju stana u staroj kamenoj zgradi u Splitu

Vlasnici, arhitektica Helena Miler i njezin suprug Pero Krivić, u stanu su odradili temeljnu i sveobuhvatnu adaptaciju i za to dobili 999 lajkova

08. Novi život stare kamene kuće

Arhitektica Glòria Duran Torrellas potpisuje adaptaciju i uređenje ove stare kuće iz 19. stoljeća, a čak 1061. pratitelju se svidjela ova kuća.

07. Stara štala u Vrsinama postala novi dom obitelji Matijaš

Obitelj Matijaš odlučila je napustiti grad i preseliti se na selo. Tamo su renovirali štalu staru 73 godine, A 1067 pratitelja je lakjalo ovaj post.

06. Vikendica na Vlašiću

Karolina i Igor su željeli stvoriti nešto posebno na svojoj omiljenoj planini Vlašić

05. Vikendica u Samoboru

Nekadašnja drvena kućica na Samoborskom gorju je srušena, a vlasnik se odlučio za inovativan potez u izgradnji nove. U Italiji je nabavio kvalitetne velike High Cube brodske kontejnere i dopremio ih u Samobor,a broj 1226 lajkova govori nam da vam se svidio njegov potez.

04. Planinska vikendica u Gorskom kotaru

Vlasnici su se odlučili na izgradnju drvene Honka kuće u netaknutoj prirodi Gorskog kotara, a već smo navikli da je to ono što volite što svjedoče 1382 lajka.

03. Obiteljska kuća u Istri

Ova obiteljska kuća u Istri ima povijest. Sagradena je krajem 19. stoljeća, a i danas je, unatoč renovacijama, uspjela zadržati intimu i šarm. Zaslužila je svih 1513 srčeka.

02. Šarmantna kuća u Grožnjanu

Kuća se nalazi se u skrivenoj ulici stare jezgre Grožnjana. Vlasnici, Nina i Danijel Muzić, kažu, ciljano su je kupili i preuredili. Njezinih 1558 lajkova su doista primjereni.

01. Kamena kuća na Hvaru

Renovirana kamena kuća od 120 kvadrata na Hvaru ima interijer koji je moderan, a vanjština je tradicijska priča, a za vas je ovo bio najbolji projekt ove godine s 2920 srčeka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 16:29