OBJEKT ŽUDNJE

Ova sjedeća garnitura prilagođava se vama i prostoru: može biti dvosjed, trosjed, s dodatnim ležajem, može imati stolić, policu...

 Natuzzi

Svi znamo, važno je odabrati dobru, udobnu, kvalitetnu i lijepu sjedeću garnituru. Model sjedeće garniture Easy nastao je kako bi udobnost u dnevnom boravku bila još intenzivnija. Za dodatnu udobnost konstruiran je mehanizam s ležajem na izvlačenje, madracem na odabir u dimenzijama 160x195 cm, ili 140x195 cm. Sofu je moguće naručiti u prirodnoj Natuzzi koži ili visoko kvalitetnoj tkanini u više različitih kategorija i velikom odabiru boja i nijansi. Konfiguracije su dvosjed, trosjed s dodatnim ležajem ili bez, sjedeća garnitura s damskim ležajem i dodatnim ležajem, te damskim terminalom sa spremnikom.

Model Easy je funkcionalan i svestran. Na naslon ruke može se pričvrstiti polica kao opcija koja ima funkciju noćnog ormarića. Polica može poslužiti i kao poslužavnik u varijanti kada se sofa koristi kao krevet, ili može biti i u funkciji stolića za kavu kada se koristi kao standardna sofa. Stolić se može okretati.

Sjedeću garnituru Easy možete potražiti u Natuzziju koji je njome, kako kažu, odlučio prenijeti svoju ideju harmonije u svijet interijera igrajući se suvremenom estetikom, funkcionalnošću i elegancijom. Za kraj, treba napomenuti da je Easy lako ukomponirati u svaki interijer.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 21:47