Tako jednostavan

Oličenje elegancije: organizator ručnika za koji biste poželjeli da ste ga otkrili prije

 Eric Striffler
Najnoviji proizvod tvrtke Yamazaki koji je privukao našu pozornost jednostavno je rješenje za organizaciju ručnika

Nije tajna, volimo pametna i lijepa rješenja za pohranu u domu, a japanski brend Yamazaki oličenje je elegancije i kreativnosti preneseno na oblikovanje svakodnevnih funkcionalnih predmeta koji se svojim izgledom savršeno uklapaju u lijep i profinjen dom. Ovaj moderan brend obuhvaća sve, od organizacijskih rješenja za neuredne stolove, posuda i stalaka za recikliranje, pa do sustava za slaganje kuhinjskih pomagala, a sve njihove proizvode obilježavaju jednostavne linije, pročišćen dizajn i neutralne boje poput bijele i boje svijetlog drva.

image
Yamazaki

Najnoviji proizvod tvrtke Yamazaki koji je privukao našu pozornost jednostavno je rješenje za organizaciju ručnika kako bi bili kompaktni i zatvoreni. Upoznajte Steel Tower organizator za odlaganje ručnika.

image
Yamazaki

Ako ste tražili način da svoje ručnike održite u redu, ovaj Yamazaki proizvod je upravo ono što vam treba. Svaki paket dolazi s dva spojena dijela u obliku slova U koje možete spojiti zajedno kako biste smjestili smotane ručnike različitih veličina. Birajte između uskih ili širokih konfiguracija koje možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Zatim složite svoje ručnike jedan na drugi i zgrabite gornji kad god vam zatreba.

image
Yamazaki

"Toplo preporučujem ako želite dotjerati svoju kupaonicu", izvještava jedan sretni kupac. “Imam određeni set ručnika koje koristim kad perem lice i bio sam umoran od pokušaja da ih složim u piramidu da izgledaju pristojno. Uvijek bi se prevrnuo ovisno o količini ručnika, a nikad nije bio najugodniji oku. Ovo je rješenje savršeno da hrpu problema u oku smjestite u strukturiran i organiziran skup.”

image
Yamazaki

A tko kaže da su samo za ručnike? Ove organizatore možete koristiti za majice, tajice, traperice... bilo koji tekstil koji vam je radio nered u ormaru. Budući da su izrađene od čvrstog čelika, ostat će na mjestu na polici bez obzira na to što u njima držite. “Koristim ih za smotanu odjeću (džempere, hlače itd.), a ne za ručnike”, komentira kupac. “Rasporedio sam ih tako da mogu spremiti dvostruko više odjeće.”

Tako je - ako razmišljate izvan okvira, samo nebo je granica u tome kako možete koristiti ove "bebe".

Svaki organizator ručnika ima dimenzije 14,5 x 14,5 x 30 cm, a dostupni su u bijeloj i crnoj boji. Ako trebate više prostora za pohranu, jednostavno naručite više kompleta od dva. Izgledat će super stilski poredani na polici.

Steel Tower organizator za pohranjivanje ručnika stoji 35 USD.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. svibanj 2024 13:08