PREDMET ŽUDNJE

Obožavamo ovu knjigu koja između svojih korica skriva elegantnu vazu za cvijeće

 MECLI
Ova očaravajuća i kreativna posuda nosi i prigodan naziv Flowery Tale ili u slobodnom prijevodu Cvjetna priča

To da knjige stvaraju nove svjetove i nije neka novost, ali kada se od knjiga kreiraju predmeti koji mogu oblikovati naš svijet to je ipak nešto što ne viđamo tako često, ali uvijek rado prihvaćamo. Odmah smo zavoljeli lampu u obliku knjige čim se pojavila i vrlo brzo je postala status svakog knjigoljupca, a ne sumnjamo da će vam i ovaj proizvod vrlo brzo prirasti srcu.

image
MECLI

Naime, tvrtka MECLI kreira unikatni dekorativni komad koji kao da je ispao iz kakve bajke, preslatku vazu u obliku knjige iz čije kralježnice izvire cvijeće. Ova očaravajuća i kreativna posuda nosi i prigodan naziv Flowery Tale ili u slobodnom prijevodu Cvjetna priča.

image
MECLI
image
MECLI
image
MECLI

Cijela vaza skrivena je unutar knjige i tek nakon otvaranja otkriva se njezin elegantni oblik. Jednom otvorena knjiga dolazi s tri različita dizajna posuda. S obzirom da knjiga izgleda kao vaza kako god ju okrenete i za koje god se stranice odlučite na raspolaganju imate čak šest različitih načina izlaganja svoga cvijeća.

image
MECLI
image
MECLI
image
MECLI

Jednostavno namjestite knjigu onako kako se nabolje slaže s cvijećem koje je smješteno u vazi, bio to samo jedan cvijet ili cijeli buket. Ova knjiga/vaza se prodaje na mecli.stores., ali trenutno je dostupna samo u Japanu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 00:49