ZA TOPLE I ROMENTIČNE INTERIJERE

Najljepše inspiracije za uređenje hodnika u shabby chic stilu

 DigsDigs.com
Ovaj stil uređenja idealan je za sve one koji preferiraju tople i romantične interijere, a svojom nesavršenošću osvaja srca mnogih

Shabby chic jedan je od onih stilova uređenja doma koji se uspješno 'otgrnuo' statusu prolaznosti, a svoj uspjeh prvenstveno može zahvaliti pomalo 'zapuštenom' i elegantnom izgledu. Bazira se na jasnim vizualnim pravilima u jednostavnim tonovima pastelnih nijansi te bijele, bež i sive boje. Namještaj shabby chic stila mogu biti autentični komadi uništeni s vremenom, ali i novi koji su uspješno preživjeli proces 'starenja'. Pod time ubrajamo sve vrste antiknog namještaja i ostalih starina.

Shabby chic zapravo je stil koji preferiraju osobe koje vole tople i romantične interijere. Jednostavan je i nesavršen, a upravo ovim čimbenicima osvaja srca mnogih te se, kao takav, savršeno 'odupire' današnjem modernom i minimalističkom uređenju.

Kako bismo vas inspirirali da se i sami možda odlučite za upravo ovaj stil u vašem domu, donosimo vam najljepše primjere hodnika uređenih sa shabby chic elementima.

Izvor i foto: DigsDigs.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. svibanj 2024 11:23