Multifunkcionalan namještaj

Lynko, namještaj koji možete kombinirati na bezbroj načina

U potrazi ste za namještajem koji ne uzima puno prostora i lako se prenosi?

Argentinska dizajnerica i arhitektica Natalia Geci lansirala je kolekciju namještaja inspiriranu nomadskim načinom života.

Riječ je o modularnom samostojećem sustavu LYNKO idealnom za sve koji se često sele. Dizajnerica je u skladu s aktualnom gospodarskom klimom i novim trendom pronašla rješenje koje doslovno možete složiti u torbu.

Situacija mnogih mladih diljem svijeta bez stalne adrese svako toliko u novom gradu ili državi Geci je potaknula na pronalaženje rješenja koje će pomoći mnogima koji se često sele. LYNKO modularni sistem ima sve što vam može zatrebati u novom prostoru, bez obzira je li to studentska soba u Zagrebu, mali stan u Londonu ili loft u New Yorku.

Ovaj prenosivi sustav za pohranu stvari dolazi u više veličina, a sastoji se od metalnih okvira koje zajedno drže drvene spojnice stvarajući nebrojeno mnogo konfiguracija u rasponu od običnog stalka do kompaktnog uredskog prostora.

Sistem je potpuno prilagodljiv, a dodatni se okviri mogu postaviti da odgovaraju potrebama rastuće obitelji. Jednostavno se transportira, a ni za skladištenje ne treba mnogo prostora. LYNKO možete naručiti putem web stranice dizajberice Natalia Geci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. svibanj 2024 21:34