dom na kotačima

Kupila stari kombi i s dečkom ga pretvorila u genijalan dom za dvoje: "Napravili smo hrpu grešaka, a čak smo izrezali zabunom vrata i udubili zid da krevet stane"

 Screenshot/TikTok/Will & Meebs | Vanlife

Meebs, poznata influencerica, pohvalila se na društvenim mrežama da su ona i njezin dečko kupili stari Mercedes kojeg su potom pretvorili u moderni mali dom koji je oduševio njezine brojne pratitelje na internetu.

U videu na TikToku je rekla: "Kad s dečkom kupiš rabljeni kombi kao 23-godišnjakinja i pretvoriš ga u svoj mali dom iz snova. Nije bio u najboljem stanju pa je preuređenje trajalo cijelu vječnost. Morali smo koristiti brusilicu kako bi izrezali postojeći pod jer je bio jako oštećen. Izrezali smo više rupa u kombiju, a greškom slučajno i izrezali vrata."

@vanonamission Honestly pretty relieved to say the van is finally finished ? Its been a VERY long journey and we’re definitely ready to go travelling! We also have seperate kitchen and garage tours that go into a bit more detail ? #vantour #vanlife #vanconversion #vanbuild #tinyhome #diycamper #camperconversion #tinykitchen #vantravel #travel #sprintervanconversion ♬ Caramel Latte - Prod. By Rose

Meebs je otkrila i kako su postavili izolaciju u kombiju. Meebs je istaknula kako je izazovno bilo uklopiti krevet za nju i dečka u njihovom novom domu na kotačima. U videu je kasnije rekla: "Provjeravam hoćemo li doista stati u krevet. Morali smo napraviti udubljenja u zidu da Will stane. Svu elektriku smo sami postavili i nije nas ‘udarila‘ struja."

image
Screenshot/TikTok/Will & Meebs | Vanlife

Nakon nekoliko mjeseci aktivnog rada, kombi je sve manje ličio na prijevozno sredstvo, a sve više na ugodni i udobni dom za dvoje. Otkrila je i da su tjednima postavljali drvene palete na strop i montirali čak 123 grede (ukupno).

-Za sve nam je trebalo duplo više vremena nego što smo prvotno planirali. Usput smo napravili dosta pogrešaka i promašaja, ali to je bilo i očekivano - rekla je Meebs i otkrila kako su, nakon što su dobili radnu ploču i sudoper, napravili sva vrata u radnim elementima u mini kuhinji. Za to im je, kaže, trebalo jako dugo vremena.

image
Screenshot/TikTok/Will & Meebs | Vanlife

Njezina objava je prikupila više od 1,8 milijuna pregleda na TikToku, a skoro svi komentari su bili i više nego pozitivni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2024 14:38