super ideja

Kamp do kojeg možete doći samo veslajući: Odmor rezerviran za avanturiste

 Voltkamp
Na vrhu splavi, šator je ojačan egzoskeletom kako bi osigurao da sklonište ostane stabilno u ekstremnijim vremenskim uvjetima

Ako tražite jedinstveno hotelsko iskustvo u avanturističkom duhu, ne tražite dalje od Vlotkampa. Ovaj neobični kamp je osmišljen od strane Tobiasa Knockaerta i Kike Merlin, Vlotkamp - što je nizozemski za "kampiranje na splavi" - uključuje osam splavi opremljenih velikim spavaćim šatorima koji plutaju na jezeru u Flandriji (flamanska regija u Belgiji). Ako želite prespavati u ovom neuobičajenom hotelskom iskustvu, morat ćete kanuom doći do tamo!

image
Voltkamp
image
Voltkamp

Dizajn svake jedinice sastoji se od pet plutajućih modula koji stvaraju splav. Na vrhu splavi, izdržljivi šator Sibley ojačan je egzoskeletom kako bi osigurao da sklonište ostane stabilno u ekstremnijim vremenskim uvjetima. Reciklirani materijal koristi se kako bi se splav održala na površini, a gume djeluju kao odbojnici koji sprječavaju oštećenja splavi ili kanua.

image
Voltkamp
image
Voltkamp
image
Voltkamp
image
Voltkamp
image
Voltkamp

Ovo je potpuno novo iskustvo kampiranja, moći ćete se osjećati ugodno u kraljevskom madracu i hrpi hirovitih dizajnerskih detalja zbog kojih ćete se osjećati poput avanturista. Ali ako se na kopnu osjećate više kao kod kuće ili ako je netko vama blizak u invalidskim kolicima, uvijek možete unajmiti dostupni splav tik do obale.

image
Voltkamp
image
Voltkamp
image
Voltkamp

Plan za Vlotkampa nadahnut je s nekoliko stvari. Pandemija COVID-19 natjerala je dizajnere da preispitaju putovanja i način na koji ljudi mogu sigurno uživati ​​u novim iskustvima. Također su imali iskustva u jedinstvenim hotelima sa svojim hotelom na drvetu pod nazivom Boomkamp - koji još uvijek možete unajmiti. Poticaj Međunarodnog odbora Crvenog križa koji također radi na tom području uvjerio je par da preuzmu ovaj projekt

Osjećate li se nadahnuto za planiranje vlastitog iskustva kampiranja na vodi? Dostupnost možete provjeriti na vlotkamp.be. Ako je suho tlo više vaš stil, možete doživjeti još jedno zanimljivo hotelsko iskustvo s Boomkampom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 00:28