USPJEŠNA 2023. GODINA

Hrvatski projekt postao globalni fenomen: ‘Privukli smo više od 10 milijuna posjetitelja diljem svijeta‘

 PROMO
Muzej iluzija broji preko 45 lokacija u 25 država svijeta na četiri kontinenta, a najveći dosad otvoren je lani u Las Vegasu

Muzej Iluzija završio je 2023. godinu s rekordnim brojkama, priopćeno je iz Metamorfoze, hrvatske tvrtke koja stoji iza Muzeja Iluzija i njegovog globalno prepoznatog koncepta koji spaja fascinantni svijet zabave i edukacije, poznatijeg kao edutainment.

image
PROMO

Prethodnu godinu obilježila je i ekspanzija Muzeja Iluzija, posebice pohod na SAD, među čijim otvorenjima se ističe ono u Las Vegasu. Tamo je otvoren dosad najveći Muzej Iluzija na svijetu, ujedno i korporativni, što podrazumijeva da je cijelim projektom upravljao tim iz Zagreba. Prema tom poslovnom modelu u ovoj godini otvoreni su još i muzeji u Charlotteu, Atlanti, Minneapolisu i Denveru.

Novi franšizni muzeji u SAD-u nalaze u gradovima kao što su Austin, Houston, Scottsdale, Pittsburgh i Montreal te u europskim gradovima Marseille i Bordeaux. Skorašnja otvorenja planiraju se i u San Diegu, Clevelandu, Seattleu, ali i Copenhagenu.

image
PROMO

"Muzej Iluzija, koncept koji je nastao na ideji osnivača i vlasnika Muzeja Iluzija u Zagrebu, Tomislava Pamukovića i Roka Živkovića, najveći je i najbrže rastući lanac privatnih muzeja u svijetu. Trenutno broji preko 45 lokacija u 25 država svijeta na četiri kontinenta", navodi se u priopćenju te se dodaje kako je ovaj globalni fenomen privukao više od 10 milijuna posjetitelja diljem svijeta.

Također, Muzej iluzija je lani na cijenjenom natjecanju za europsku franšiznu nagradu u Bruxellesu osvojio srebrnu nagradu u kategoriji International Brand.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 09:03