Nema bolje!

Hodnik u domu Davida i Victorije Beckham koristi najotmjenije kombinacije boja od svih

 /MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK
Naravno, dizajnerica je stvorila moderan hodnik, koristeći dvije boje koje se nadopunjuju na elegantan i sofisticiran način

Dizajnerica Victoria Beckham, koja živi sa suprugom slavnim nogometašem Davidom Beckhamom, podijelila je pogled unutar obiteljske kuće u Londonu, a njezina je shema boja upravo onakva kakvu možemo očekivati od takve ikone stila. U prostoru je riječ o monokromatskoj paleti koja se sastoji od samo dvije (ne) boje, crne i bijele, ali kada je riječ o bojama ulaza, ovi kontrastni tonovi su sve što će vam ikada trebati, ako želite elegantan ulazni prostor.

Ulaz ima zidove obojene u bijelo, elegantnu crnu ogradu i pod s crno-bijelim kariranim pločicama, koji zajedno stvaraju bezvremenski prostor koji će nadmašiti sve trendove boja i impresionirati stoljećima u budućnosti.

Crno-bijela boja zauzima posebno mjesto u svijetu dizajna interijera. Ovaj monokromatski duo privlači fokus na same predmete dok naglašava svaki kut, krivulju, konturu i zavoj. Točnije, crna je odsutnost boje, a bijela je zbroj svih mogućih boja, koje se nadopunjuju na elegantan, ali sofisticiran način.

Ova kombinacija boja uvijek impresionira bez puno truda, ali ako želite proširiti svoju monokromatsku bazu, one nude svestranost za rad s bilo kojim drugim tonom koji možete uključiti u svoj prostor. Za dizajnera, rad s crnom i bijelom bojom prilikom dizajniranja gotovo je savršen scenarij. Nudi mnogo opcija za preobrazbu prostora, s ishodom koji je gotovo uvijek savršen.

Crno-bijela paleta dovoljno je svestrana da funkcionira sa svakim stilom koji odaberete – bilo da želite tradicionalni poput Victorijinog ili suvremeniji sa šarenim namještajem.

Postoje različiti načini na koje možete koristiti ovu bezvremensku shemu boja za stiliziranje svog ulaza. Za stvaranje kohezivnog i besprijekornog izgleda koji ostavlja dugotrajan dojam, neka vam bijela boja bude dominantna s crnim akcentima koji ukrašavaju okolno područje.

Na primjer, ostavite svoje zidove bijelim, a ulazna vrata crna (kao kod Beckhamovih) prije nego što dodate još crnih akcenta, kao što je crni konzolni stol ili žardinjera, kako bismo uravnotežili ton prostora.

Alternativno, upotrijebite drveni pod kako biste unijeli onaj zemljani ugođaj i dodajte veliki luster kako biste unijeli malo svjetla i završili izgled sa stilom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. lipanj 2024 20:37