OTKAČENO

Gucci predstavio novu kolekciju razigranog namještaja i potrepština za dom

 Max Siedentopf
Najnovija kućna linija kreativnog direktora Alessandra Michelea crpi velik dio svoje inspiracije iz flore i faune

Već doma imate Gucci torbu i cipele — možda čak i novu kolekciju otmjenih dodataka za kućne ljubimce — pa što je sljedeće? Oni koji žele upotpuniti dizajnerski izgled sada mogu opremiti svoj dom svježom linijom Guccijevih ukrasa, od stolaca i deka do svijeća i jastuka.

image
Max Siedentopf

Najnovija kućna linija kreativnog direktora Alessandra Michelea crpi velik dio svoje inspiracije iz flore i faune, muza koja je posebno vidljiva u fotografijama kampanje. Prikaz nove kolekcije odaje određeni osjećaj hirovitosti koji jako nalikuje na sanjivu estetiku Alice u zemlji čudesa kako u snimkama tako i sama kolekcija, koja sadrži osvježavajuće nijanse poput menta zelene i blage ružičaste.

image
Max Siedentopf

Nova ponuda proizvoda uključuje metalne svijeće, dostupne u četiri različita mirisa i odgovarajućeg dizajna, kao i razigrane, ručno oblikovane pladnjeve za sitnice. Naravno, Guccijev monogram pojavljuje se u cijeloj kolekciji, izvezen na dekama, jastucima i urezan na raznim pladnjevima za sve.

image
Max Siedentopf

Fotelje inspirirane 18. stoljećem i upotpunjene šarenim detaljima idealne su za dodavanje malo luksuza i otkačenosti u dom. Linija srebrnog pribora za jelo s detaljima životinjskih glava i kristalno stakleno posuđe su druge mogućnosti. Oni koji žele ukrasiti cijeli svoj dom u Gucciju mogu uzeti jednu od novih tapeta kuće, koje nastavljaju temu zelenog cvijeća i svijetlih, sunčanih nijansi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 17:24