Predmet žudnje

Grow-it: Posuda za biljke koja ima ugrađeni odvod i prostor za dodatnu vodu

 BRIAN BUCHARD

Tijekom karantene zbog pandemije koronavirusa primjetno je narastao broj onih koji su postali vrtlari. Zaista, vrtlarilo se svugdje. U pravim vrtovima, u dvorištima kuća, ispred zgrada, na balkonima i terasama... Ljudi su sve više otkrivali strast prema kopanju po zemlji, sadnji, uzgoju i svemu lijepome što priroda može dati. Zbog toga je porastao interes i za kupnjom posuda za bilje, a mi vam danas predstavljamo pravu poslasticu na tu temu. Imena Grow-it, posuda za bilje sve je samo ne običan proizvod. Ona je, naime, pametna, samozalijevajuća posuda za biljke koja ima ugrađeni odvod te prostor za dodatnu vodu na dnu. Na taj način pomaže održavati zemlju vlažnom, pa tako biljke, posebno začinske, dugo ostaju svježe.

image
BRIAN BUCHARD

Ovaj proizvod dizajnirao je Christian Bjørn, dimenzije su joj 13 x 13 cm, a napravljena je od silikona i plastike. U Hrvatskoj je možete kupiti po cijeni od 198 kuna u trgovini Modus.

Više o svemu možete saznati i na njihovom web shopu (www.modusdesignshop.hr) ili ih jednostavno posjetite u trgovini na adresi Tkalčićeva 48 u Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 20:06