Gorenje parna pećnica GS778X

Na taj način možete sačuvati gotovo sve vitamine i minerale u hrani te izbjeći dodavanje masnoća, soli...

Jeste li se ikada pitali koje su prednosti kuhanja na pari? Prije svega, takvim načinom kuhanja sačuvat ćete gotovo sve vitamine i minerale u hrani, nećete imati potrebu za dodavanjem masnoća, soli i začina, a mirisi i okusi se neće miješati, pa možete kuhati istovremeno različite namirnice. Para je također odlična za blanširanje, ravnomjerno i polagano odmrzavanje, podgrijavanje ili održavanje hrane toplom.

Zdravo i prirodno

Nadalje, kuhanje vrućim zrakom i parom omogućava brzo i učinkovito kuhanje bez promjene boje ili oblika hrane, a ubrizgavanje pare preporučljivo je kod pečenja mesa (pri kraju procesa pečenja kako bi jelo bilo sočnije i mekše), kruha i peciva (u prvih 5-10 minuta pečenja za postizanje lijepe boje i hrskave korice), te povrća, nabujaka od povrća ili voća, lazanja i slično.

Izrazito lakom upravljačkom pločom mogu se namjestiti automatski programi i recepti

Zdravo i prirodno možete kuhati i u novoj Gorenje multifunkcionalnoj parnoj pećnici GS778X koja se, između ostalog, ponosi i novim ProCook upravljanjem. Riječ je o profesionalnom i izrazito lakim upravljanjem koje oduševljava jednostavnim i preglednim DotMatrix zaslonom i centralno pozicioniranim gumbom. Uz to, vrlo lako možete povjeriti pečenje svojih jela u pećnici korištenjem automatskih programa i recepata ili se, pak, sami poigrati raznim namještanjima u profesionalnom načinu.

Bogata oprema

Ovu pećnicu krasi i bogata oprema koja uključuje staklenu posudu, duboku i 2 plitke emajlirane posude, posude za kuhanje na pari, rešetku, temperaturnu sondu za meso, 2-razinske potpuno izvlačne teleskopske vodilice, rezervoar vode, GentleClose Supreme meko zatvaranje vrata, dvostruko osvjetljenje sa smanjenjem intenziteta, te UltraCoolDoor hladna vrata. Više možete saznati na gorenje.hr.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 21:18