Jako šik

Glumica Courteney Cox pokazala svoju novu spavaću sobu i iznenadila mnoge

 Courteney Cox
Iako je poznata po ulogama u TV komedijama, kada je u pitanju dizajn interijera Courteney Cox je ozbiljna obožavateljica

Zapravo, prije nego što je postala glumica, Courteney je željela biti arhitektica. Glumica je čak počela studirati arhitekturu. No, ljubav prema filmu je ipak pobijedila, s time da ju strast za gradnjom, preuređenjem i uređenjem doma nikada nije napustila. Kada je došlo vrijeme da obnovi svoj dom u Malibuu u Kaliforniji, Cox je u suradnji s arhitektom Michaelom Kovacom i dizajnerom interijera Tripom Haenischom zasukala rukave i sudjelovala u oblikovanju prozračnog, modernističkog utočišta koje uravnotežuje elegantan dizajn s prekrasnim pogledom na ocean.

Građevina iz sredine prošlog stoljeća nalazi se visoko iznad Pacifika i uključuje kućice za goste, tenisku kuću i teren, dvoranu za projekcije i bazen sa slanom vodom. Cox je odabrala lokaciju djelomice zbog privatnosti: njezin prijašnji dom, koji je dizajnirao arhitekt John Lautner, bio je u ravnini s javnom plažom. “Nisam mogla prošetati, a da me ne fotografiraju”, jadala se.

Iako voli jednostavnu, svijetlu i prozračnu estetiku, glumica je ovo ljeto preuredila svoju spavaću sobu iz svijetle i prozračne u tamnu i zagasitu te na svom Instagramu podijelila video makeovera prije i poslije.

image
Courteney Cox

Ako vam se sviđa novi dizajn njezine spavaće sobe, možete odabrati neke od potpuno istih komada koje je ona koristila u ovom makeoveru.

image
Anthropologie

Glumičin prekrasni novi okvir kreveta s baldahinom je krevet Rosalie iz trgovine Anthropologie. Iako izgleda crno u postu, zapravo je tamne indigo boje.

image
Anthropologie

Noćni ormarić (Handcarved Lombok Entryway Cabinet) također je iz Anthropologie trgovine.

image
Cole & Son

Tapeta iza kreveta je Cole & Son i zove se Forest. Ovaj tamni gotički botanički print prikazuje različita ilustrirana stabla i valovita brda. Za stvaranje potpunog ugođaja Cox je istom plavozelenom bojom s tapeta obojila sve zidove sobe.

Sada kad ljetne vrućine postanu nepodnošljive, glumica se može povući u svoju hladnu i ćudljivu spavaću sobu kako bi se ohladila, opustila i odlutala u zemlju snova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 00:25