TALIJANSKI DIZAJN

Elegantne male kuhinje: Gotovi elementi koji se jednostavno smještaju u bilo koji prostor

 Falper
Kolekcija se sastoji od kuhinjskih otoka, komoda i prostora za pohranu koje je dizajnirao Andrea Federici

Talijanski kupaonski brend Falper odlučio se proširiti na dizajn kuhinja s konceptom pod nazivom Small Living Kitchens – odnosno Male kuhinje, koji uključuje razne elemente koji su dizajnirani da čak i kompaktne prostore učine luksuznim.

Falper s ovim projektom ima za cilj revolucionirati iskustvo kuhinja u malim stanovima uvođenjem visokih standarda i rasporeda koji su podređeni korisniku jednako kao i u većim stambenim prostorima.

image
Falper

Kolekcija se sastoji od kuhinjskih otoka, komoda i prostora za pohranu koje je dizajnirao Andrea Federici. Elementi su osmišljeni i posloženi u skladu s raspoređeni s racionalnim dizajnom. Radi se gotovim elementima koji se jednostavno smještaju u prostor poput namještaja za dnevni boravak, bez potrebe za složenim prilagođenim rješenjima.

image
Falper
image
Falper

Kuhinjski otoci dolaze u tri modela i dostupni u tri različite veličine. Komoda se sastoji od jednog elementa koji je izvana u potpunosti kompaktan, dok se sama unutrašnjost može konfigurirati na različite načine. Jedinice za pohranu, s druge strane, modularni su elementi koji se mogu kombinirati kako bi se stvorila zidna jedinica i mogu se unutra konfigurirati na različite načine.

image
Falper

Kuhinjski otoci

Kuhinjski otoci dolaze u tri modela i dostupni u različitim veličinama te karakterizirani različitim detaljima, završnim obradama i materijalima. Rubovi su precizno obrađeni pod kutom od 45°, što omogućuje kontinuitet između gornje i bočne strane na verzijama od mramora i čineći spojeve nevidljivima na verzijama od čelika. Svi proizvodi su pojedinačno pregledani i certificirani, a pokriveni su 5-godišnjim jamstvom. Ladice su od punog oraha, mekog zatvaranja s ugrađenim stabilizatorima.

image
Falper
image
Falper

Komode

Komoda je izrađena od višeslojnog drva ili MDF-a s mramoriranim furnirom, debljine 22 mm i strojne obrade pod kutom od 45°, a dostupna je u završnim sjajnim i mat obradama drva. Vrata su strojno obrađena pod kutom od 45° i prikladna su za hladnjake s nosivim šarkama i isporučuju se s vertikalnom ručkom. Obostrana unutarnja LED rasvjeta unutar otvorenih jedinica također služi kao pomoćno svjetlo. Police i staklena vrata izrađeni su od mat crnog aluminijskog okvira i tamno sivog stakla. Komode su kompatibilne s ugradbenim uređajima standardne veličine.

image
Falper
image
Falper

Jedinice za pohranu

Jedinice za pohranu su modularni elementi koji se mogu međusobno kombinirati i interno konfigurirati u više funkcionalnih modela. Sastoje se od elemenata širine 64 cm ili 120 cm čija se visina može izraditi po mjeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 19:52