SOBE U KOJIMA JE UČENJE NA PRVOM M

Dječje sobe u kojima će školarci rado boraviti

 

Dolaze ljetni praznici i polagano ulazimo u vrijeme kada se treba preurediti dječja soba za novu godinu u vrtiću i školi. Ovo je idealno vrijeme za čišćenje i uvođenje nekih promjena u uređenju. Uređenje prostora za djecu može biti uzbudljiv zadatak, jer treba biti funkcionalno i praktično, ekološki prihvatljivo i sigurno za vaše dijete, a kombiniranje svih tih elementa nije jednostavno. To se posebno odnosi na dječje sobe u kojima djeca provode puno vremena.

Kreativnom kombinacijom boja i detalja sobe koje vam donosimo u ovom članku uređene su tako da se djeca u njima prije svega osjećaju udobno i da prate njihove potrebe. Tako sadrže dovoljno mjesta za igru i učenje i svojom kreativnim uređenjem osiguravaju djeci udoban boravak. Od organizacije prostora do rasporeda namještaja te korištenja različitih detalja ove sobe nude pregršt dobrih ideja.

Djeci je potrebna prostorija u kojoj će se osjećati slobodno, njihovo mjesto za igru i učenje. Ukoliko imate mjesta u stanu za dječju sobu pustite mašti na volju i uredite ju prije svega da odgovara dobi vašeg djeteta. Od sobe za igru koja će kasnije prerasti u sobu za učenje ili sve u jednom. Kod uređenja dječje sobe formula je vrlo jednostavna, funkcionalni namještaj koji se po mogućnosti može prilagođavati dobi vašeg djeteta i jako puno skladišnog prostora koji će naprije poslužiti za igračke, a s vremenom za knjige. Kombinacija je jako puno, mi vam donosimo nekoliko primjera koji će vas inspirirati i koji vam mogu poslužiti kao sjajni primjer.

Izvor: Home My Design

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 09:39