Prestižno natjecanje

Dizajnerski studio Mireldy: Najbolji dizajn etikete za berlinsku craft pivovaru

 DOMAGOJ KUNIĆ
Novo priznanje za hrvatsku dizajnersku scenu stiže s prestižnog natjecanja Dieline Awards 2021

Dizajnerski studio Mireldy osvojio je prvo mjesto na prestižnom američkom natjecanju Dieline Awards 2021 u kategoriji Beers, Ciders, Hard Seltzer & Malt, za najbolji dizajn etiketa za berlinsku craft pivovaru Fuerst Wiacek, javlja HDD.

To je još jedno značajno međunarodno priznanje za studio Mireldy, na čijem je čelu art direktorica, dizajnerica i ilustratorica Imelda Ramović. Riječ je o multidisciplinarnom studiju iz Zagreba, specijaliziranom za grafički dizajn, ilustraciju i brending, koji je na dizajnerskoj sceni više od 17 godina, tijekom kojih je samostalno i u suradnji s marketinškim agencijama osvojio niz nagrada i priznanja, kao što su Red Dot, New York Festivals, Cresta, Magdalena, Type Directors Club, ADCC...

image

Studio Mireldy iz Zagreba, specijaliziran za grafički dizajn, ilustraciju i brending, vodi Imela Ramović
DOMAGOJ KUNIĆ

Ovogodišnja konkurencija na prestižnom američkom natjecanju Dieline Awards 2021 Presented by Adobe u spomenutoj kategoriji bila je iznimno jaka, s obzirom na to da je bilo prijavljeno oko 1600 radova.

image
DOMAGOJ KUNIĆ
image
DOMAGOJ KUNIĆ

- Cilj Fuerst Wiacek Berlin pivovare bio je ponuditi drugačiji, intenzivniji doživljaj okusa i užitka svim beer loversima, a njihova piva nastaju spajanjem pomno odabranih, kvalitetnih sastojaka te potiču na istraživanje i kreativnost. Zato je i naša intencija bila da tu strast stvaranja i želje za inovativnošću prenesemo na oblikovanje etiketa, koje na jedinstven način pričaju priču svakog pojedinog piva. Unikatnim ilustracijama dočarali smo različite atmosfere i okuse, čime je dodatno naglašen doživljaj koji prati konzumacija Fuerst Wiacek piva, a svaka limenka tako postaje malo umjetničko djelo za sebe, kako iznutra, tako i izvana - rekla je Imelda Ramović.

Dieline je 2007. godine osnovao Andrew Gibbs, s ciljem podupiranja inovativnosti i napretka dizajna ambalaže u svim njegovim oblicima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 05:18