URADI SAM

Dekoracije od grana i grančica: Ukrasite svoj dom nježnim granama ove jeseni

www.digsdigs.com
Dodir prirode zbog kojeg će vaš dom izgledati fantastično, a sve što trebate jest nekoliko grančica skupljenih u prirodi

Iako ste zapravo zadovoljni uređenjem svoga doma, ipak imate osjećaj da u njemu nedostaje neki detalj zbog kojeg bi se vaš interijer doimao prirodno, svježe i spremno za jesen. Ukrašavanje svojih prostora zelenilom raznovrsnih biljaka potez je koji će vam s malo ulaganja omogućiti da stvorite potpuno drugačiji dojam. Raznovrsne lončanice, biljke puzavice, kaktusi, fikusi, začinsko bilje i šareno cvijeće samo su dio golemog izbora koji vam stoji na raspolaganju i može se nabaviti u rasadnicima, cvjećarnicama i klasičnim dućanima. Niste spremni brinuti se za živu biljku i do sada su vaši pokušaji uvijek završavali tragično?

image
@KwiaciarniaOxalis

To ne znači da svoj dom ne možete ukrasiti granama, elegantnim aranžmanima ili jednostavnim cvijećem. Izvedite djecu u lijepu šetnju i skupite grančice i grane, a zatim se vratite kući i napravite par prekrasnih ukrasa. Grančice su savršene za stvaranje rustikalnih i prirodnih ukras u bilo kojem trenutku, a posebno u jesen ili zimu.

image
Better Home and Gardens

Dodir prirode zbog kojeg će vaš dnevni boravak izgledati fantastično može biti svega nekoliko grančica skupljenih u prirodi, a možete im dodati šišarke, žireve, bundeve i lišće i stvoriti zaista dojmljiv prizor. Smještene u dekorativnu vazu, nježne grančice će izvrsno izgledati na noćnom ormariću u vašoj spavaćoj sobi, na sredini stola u blagovaonici kao glavni ukras ili na polici u dnevnom boravku kraj knjiga i ostalih dragih sitnica. Grane možete složiti u veći aranžman, objesiti sa stropa, omotati oko ukrasnog okvira ili dodati kao posebno upečatljiv detalj na svečani stol u obliku vijenca.

image
www.digsdigs.com

Uz to, grančice izgledaju sjajno s bundevama, umjetnim povrćem, šišarkama i bilo kojim drugim rustikalnim ukrasom zbog kojeg će vaš interijer biti privlačan.

image
eventgroupweddings.com

U nastavku pogledajte brojne primjere kako grane uklopiti u svoj dom.

image
etsy.com
image
lantliv.com
image
tenkaichiban.com
image
www.digsdigs.com
image
www.digsdigs.com
image
shopfesta.com
image
www.digsdigs.com
image
www.kimpowerstyle.com
image
www.digsdigs.com
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. travanj 2024 19:41