Vrijedi svake lipe

Bole vas leđa? Ne tražite dalje. Ovaj jastuk za trudnice i bolna leđa sve je što trebate

 Villow Pillow
Predstavljamo višenamjenske jastuke u simpatičnim oblicima, koje izrađuje Nika Stanko

Villow Pillow nije tek puki jastuk za trudnice i dojilje, iako je prije svega baš to, ali njegova namjena također ima velike dobrobiti za sve one oni koji imaju problema s kukovima ili leđima, ali i novorođenčad i djecu zbog svog dizajna.

POGLEDAJTE!

Nakon niza provedenih istraživanja stručnjaci su došli do zaključka da crno-bijele slike, motivi i sama kombinacija spomenutih boja pomažu u razvoju vida kod beba, i to odmah nakon njihova rođenja pa se Nika stoga odlučila za takav izbor u dizajnu svojih jastuka. Osim što takav dizajn pomaže djetetu, simpatični jastuci također, osim mamina najboljeg prijatelja, vrlo brzo postanu i djetetova najmilija igračka, a kako saznajemo, ni tatama nisu mrski.

image
MICROGEN/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Štoviše, Nika nam kroz šalu prepričava kako joj je jedna korisnica javila da je ubrzo nakon kupnje ostala bez svog jastuka jer ga je suprug prisvojio zato što mu savršeno odgovara za bol u leđima. I nije on jedini, i drugi su naručivali jastuk baš iz tih razloga, obično oni koji imaju problema s kukovima ili leđima.

Jastuci se mogu nabaviti preko Instagram stranice @villow.pillow.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. ožujak 2024 22:34