prema airbnb-u

Bake i milenijalci: Ovaj trend će vladati sljedeće godine u prostorima za iznajmljivanje

 Airbnb
Kontroverzni grandmillennial trend zavladao je prostorima za iznajmljivanje - i izgleda da namjerava ostati

Grandmillennial trend izazvao je jako veliku pozornost na internetu i nitko više nije zaštićen od njega – ne samo Airbnb. Stranica za iznajmljivanje prostora za odmor otkrila je ‘grandmillennial‘ kao jednu od njihovih najpopularnijih riječi za 2022. - što znači da se očekuje da će se ovaj kontroverzni trend zadržati tijekom sljedećih sezona.

Izraz ‘grandmillennial‘ nije postojao prije 2020. godine kada se prvi put pojavio kao hashtag na društvenim mrežama. Stil je spoj riječi ‘baka i milenijalci‘ koji djeluje kao pobuna protiv minimalizma.

Zamislite oživljavanje najsmjelijih dizajnerskih značajki vašeg djeda i bake - uključeni su volani, šiljci i sav mogući kič. Ovaj trend dizajna interijera nije za one slabog srca

image
Airbnb

Popuniti svoj dom ovim trendom je dugogodišnja obaveza, ali što se događa kada poželite koketirati s njima? Uđite u na stranicu Airbnb – koja nudi privremene domove onima koji se mogu prepustiti milenijskom životu, a da ne preuređuju kompletno svoj dom. Trenutno postoji više od 14.000 oglasa na Airbnb-u koji u svojim opisima sadrže ‘grandmillennial‘, uključujući tri nekretnine u nastavku.

Bez obzira volite li ih ili se gnušate, ove nekretnine utjelovljuju trend koji će dominirati kućama za odmor 2022. godine.

image
Airbnb

Ovaj stan koji se može rezervirati na Airbnb-u s plišanim baršunastim sofama na pozadini od šinca, riznica je grandioznih ideja za uređenje u centru Edmontona, Alberta. Uz svoje botaničke printove, stan kombinira zlatne svjetiljke sa starim namještajem koji dodaje retro osjećaj retro ovom prostoru odobrenom na društvenim medijima.

image
Airbnb

Nekadašnja trgovina na uglu izgrađena 1895. može zvučati kao malo vjerojatan izvor ideja za dizajn interijera, ali to nije slučaj s kolibom Norwood Roses. Prostor za druženje u ružičastoj nijansi san je grandmillennial zaljubljenika, upotpunjena je baršunastim sjedalima, ukrasnim tepisima i obiljem cvjetnih printova. Obožavatelji Marie Kondo, bolje nemojte gledati.

image
Airbnb

Ušuškana usred planinskog područja Nove Škotske, prikladno nazvana Strawberry Cottage nagovještava neobične značajke dizajna - a njezin interijer ne razočarava. Dok cijeli dom odaje počast grandmillennial trendu, postoje neki kutovi koji se posebno ističu. To uključuje prostor za pohranu koji će vas poslati ravno u kuću vašeg bake i djeda - ako je to ono što želite od svoje kuće za odmor.

Kakva god bila vaša mišljenja o ovom hrabrom trendu, očekujemo da ćete se možda morati prilagoditi preljevu ovog kiča u godini koja je pred nama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 08:24