POZNATI I SLAVNI

Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger dom su savili u selu od 3500 stanovnika, a kuća u kojoj žive s tri sina izgleda sjajno

 AMA/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA/AMA/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Bivša srpska tenisačica Ana Ivanović i suprug Bastian Schweinsteiger, bivši njemački nogometaš, žive na zaista lijepo mjestu. Njihovo obiteljsko gnijezdo nalazi se u selu Westendorf u Austriji gdje su se preselili iz Chicaga u SAD-u.

Westendorf je općina i naselje u okrugu Kitzbühel u austrijskoj državi Tirol smješteno 13,7 km zapadno od Kitzbühela i 12 km jugoistočno od Wörgla u dolini Brixental. To je popularno skijalište, ali i popularno mjesto za ljetni turizam, posebno za izlete i pješačke ture. Mjesto je to koje je poznato po slikovitom ambijentu koje, kako mnogi koji su bili tamo kažu ‘izgleda kao da je neki slikar naslikao savršenu prirodu‘. Ima samo 3500 stanovnika.

Ana i Bastijan upravo su tamo odlučili nastaviti svoj život, nakon aktivnih i često napornih sportskih karijera, nisu sumnjali da je ovo idilično mjesto savršeno za život njih, ali i tri sina koja su dobili.

Ne čudi stoga da se fanovi diljem svijeta svakodnevno pitaju kako izgleda dom ovog popularnog sportskog para, a zahvaljujući Aninoj aktivnosti na društvenim mrežama, uspjeli smo dobiti uvid u njihov obiteljski raj.

image

Ana i Bastian u kući žive sa svoja tri sina

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Na fotografijama koje je objavila vidi se da je to dom koji je uređen u modernom minimalističkom stilu, a od boja uglavnom dominiraju bijela, bež i siva. No, kako ne bi sve bilo ‘sterilno‘, Ana i Bastijan pametno su unijeli u svoj životni prostor zlatne i srebrne nijanse te tako mu dali nenametljivi kraljevski štih.

Od detalja, na fotografijama smo zapazili i elegantne zavjese te brojne lampe.

Namještaj je funkcionalan i udoban, a čini se kako je par više brinuo o tome kako će se oni osjećati u svom domu i posebice njihova djeca, a manje su išli za onom - ‘Neka je samo u trendu‘.

Kako Ana voli jako kuhati i spremati obroke za svoju obitelj, često objavi i fotografije iz kuhinje koja izgleda baš kao mjesto za nekog tko voli puno vremena provoditi baš ovdje. Logično, kuća ima i teretanu jer je paru jako važno, da unatoč tome što više profesionalno ne treniraju, ostanu u formi što dulje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. listopad 2024 13:18