NISU NI SKUPI

Ako nemate gdje smjestiti roštilj, a baš ga želite, ovi mali prijenosni su idealno rješenje

 mall.hr
Ovi roštilji obično imaju kompaktan i lagan dizajn koji ih čini lakim za transport, s opcijama za sklopive noge i ugrađene ručke

Svi volimo fino pripravljenu hranu s roštilja dok ujedno uživamo negdje u prirodi ili u svome dvorištu ili bilo gdje drugdje. Morate priznati da hrana s roštilja je ukusna u kojem god ambijentu bili, ali velik broj ljudi obično nema prostor u blizini svoga doma gdje može bez smetnji pripraviti jelo s roštilja. Bez obzira na to imate li na raspolaganju samo balkon ili želite nešto što možete ponijeti sa sobom u park ili na kampiranje, najbolji prijenosni plinski roštilji mogli bi biti odgovor.

Ovi roštilji obično imaju kompaktan i lagan dizajn koji ih čini lakim za transport, s opcijama za sklopive noge i ugrađene ručke. Površina za kuhanje obično je idealna za male do srednje grupe, a neki modeli čak mogu imati dodatne značajke kao što su podesive plamenike, kontrole putem pametnog telefona i ugrađenu rasvjetu.

Pogledajte naš vodič za sveukupno najbolje plinske roštilje ili nastavite čitati da vidite koje smo prijenosne opcije odabrali.

image
mall.hr

Klarstein Daredevil BBQ prijenosni plinski roštilj

Plinski roštilj DareDevil donosi izdašan i originalan užitak roštiljanja na svakom mjestu. Odresci, riba ili povrće: sve sočno, pripremljeno na kromiranim čeličnim rešetkama promjera 29 cm. Snažni plamenik od nehrđajućeg čelika pravilno se zagrijava snagom od 2,5 W i lako postiže do 300 °C na rešetki roštilja. Zahvaljujući piezo paljenju, roštilj je spreman za rad odmah nakon spajanja plinske boce i pouzdano i sigurno pali svoj plamen. Rešetka za roštilj i uklonjiva posuda za ulje vrlo se lako čiste i time osiguravaju higijensku čistoću. DareDevil roštilj otkriva svoju pravu vrijednost kroz MiniMax sustav. Kompaktan i lagan, mase od samo 9 kg, može se ponijeti bilo gdje. Priprema hranu za do 4 osobe. Njegov poklopac s elegantnim izgledom kupole lako se pričvršćuje na roštilj, a velika ručka omogućuje lak transport.

UPOZORENJE: Uz kupnju ovog artkla potrebna je i kunja DE/EU plinskog priključka od 50 do 30 milibara.

CIJENA: 164,99 EURA NA MALL.HR

image
mall.hr

Campingaz Party Grill 400

Plinski roštilj Campingaz Party Grill 400 stove će s 2000 W snage zadovoljiti sve zahtjevne. Ploča za kuhanje jednostavno se pretvara u roštilj s promjerom 29 cm.

Na izgled pogodan, kompaktan roštilj Campingaz, primjeren je za svaki manji vrt i terasu. Njegove noge su odstranjive. Ima trajan poklopac, koji se također može koristiti kao vok (3,8 litara volumena). Dvostrana ploča je na jednoj strani glatka, a na drugoj rebrasta, također je dostupna rešetka.

Piezo paljenje jamči jednostavno korištenje. U visinu roštilj Campingaz mjeri 42 cm. Potrošnja plina iznosi 145 g/h. Priložena je torbica za pohranu.

Party Grill 400 je 30 mbar uređaj, koji se pri kupnji odgovarajućeg regulatora i cijevi koristi s konvencionalnim plinskim cilindrima u kućanstvu.

CIJENA: 111,38 EURA NA MALL.HR

image
lonci&poklopci

Barbecook Carlo Sunshine nautički roštilj na drveni ugljen s ventilatorom

Idealan roštilj za nautičare i avanturiste! Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu, s ovim roštiljem možete roštiljati bez dima (samo uz specijalan ugljen). Ugrađeni ventilator omogućuje vam maksimalnu kontrolu. Izuzetno praktičan jer ga bez problema možete koristiti i na pomoćnom stoliću.

Barbecook Carlo ističe se snagom i udobnošću. Sve se komponente lako rastavljaju i perive su u perilici posuđa. Roštilj ima podignut rub što još više naglašava njegovu praktičnost.

Barbecook Carlo je roštilj na ugljen i obavezno ga koristite u otvorenim prostorima, primjerice na balkonu, na terasi ili na brodu, uz pojačane mjere opreza.

Za pokretanje ventilatora koriste se 4 x AA baterije koje nisu uključene u paket.

Rešetka roštilja je od nehrđajućeg čelika (SST) i kapacitet joj je 6 porcija. Dimenzije roštilja: 43,5 x 33,5 x 23,5 cm.

CIJENA: 199,00 EURO NA LONCI&POKLOPCI

image
Bauhaus

Kingstone roštilj Cutie Pie

Kingstone roštilj Cutie Pie idealan je za piknike jer je svojim dimenzijama i malom težinom uvijek spreman za upotrebu. Roštilj je izrađen od kvalitetnog čelika sa tri noge koje mu osiguravaju stabilnost. Poklopac roštilja ima ručku otpornu na visoke temperature te otvor za dotok zraka koji omogućava preciznu kontrolu temperature pečenja.

Promjer roštilja je svega 36 centimatara, a visina 37, s kilažom od samo 3 kilograma.

CIJENA: 39,99 U BAUHAUSU

image
ekupi.hr

Klarstein Chateaubriand Nuovo Raclette

Food & Fun za osam osoba: Klarstein Chateaubriand Nuovo Raclette je kompletni set za grill party s prijateljima ili obitelji. Riba, meso, krumpir, povrće ili sir: svatko prema svom ukusu može pripremiti svoje jelo. Klarstein Chateaubriand Nuovo Raclette gril će sa svojom snagom 1200 W rastopiti sir ili ispeći meso, povrće ili gljive u rekordnom vremenu. Pomoću termostata možete jednostavno regulirati temperaturu. Zahvaljujući 2-etažnoj konstrukciji, možete roštiljati na gornjem i donjem dijelu.

Na donjem dijelu možete koristiti 8 tava s neprijanjajućom površinom, dok se u gornjem dijelu nalaze dvije gril ploče: aluminijska ploča s neprijanjajućom površinom i ploča od prirodnog kamena - polirani granit. Obje ploče nude 19,5 x 18 cm prostora za roštiljanje. Zahvaljujući neprijanjajućoj površini, potrebna je izuzetno mala količina ulja, a granitna gril ploča zadržava toplinu dugo nakon isključivanja.

Osim toga, uređaj omogućuje pripremu mini pizze i manjih proizvoda od tijesta.

Za jednostavno okretanje jela na roštilju služe lopatice, dok su tave opremljene ručkama, za sigurnu manipulaciju.

CIJENA: 59,99 NA EKUPI

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 23:27