EUROVILLA

Od obiteljske tvrtke do vodeće agencije za poslovanje nekretninama u Zagrebu

 Eurovilla
Iz Euroville kažu da je teže ostati na vrhu nego ga dosegnuti - mi to zaista vjerujemo i na taj način i djelujemo

Agencija za luksuzne nekretnine Eurovilla, započela je kao mala obiteljska tvrtka 2002. godine, a tijekom godina postala je velika tvrtka s velikim dostignućima. U 18 godina djelovanja, Eurovilla je izdala prvi oglasnik za nekretnine, napravila mnoge stambene i poslovne projekte, sudjelovala u mnogim investicijama te realizirala tisuće kupoprodaja i najmova na području Hrvatske.

U Eurovilli vjeruju kako je osobni pristup svakom klijentu ključ uspješnog pronalaska savršene nekretnine. Razumijevanje potreba svakog klijenta ponaosob potrebno je kako bi proces pronalaska idealnog prostora bio ugodan proces za sve uključene strane.

Eurovilla je imala viziju postati vodeća agencija za poslovanje nekretninama u Zagrebu i danas s ponosom kažu kako su to i postigli. No, njihovi ciljevi tu ne staju.

Iz Euroville kažu da je teže ostati na vrhu nego ga dosegnuti - mi to zaista vjerujemo i na taj način i djelujemo. Svakodnevno radimo na sebi i unapređenju naših usluga, poslovanja, ali i sebe. Ono što nas čini drugačijima je razumijevanje i volja prilagođavanja novoj okolini, kontinuirani rad na nama i našim vještinama kroz edukacije te proširivanje tima novim mišljenjima, znanjima i vrhunskim stručnjacima.

U tu kategoriju pripada i naša web stranica koja prati svjetske trendove te se istaknula kao jedna od najboljih u Hrvatskoj prema istraživanju struke i klijenata. Drago nam je što je prepoznat naš trud te svakodnevno ulaganje u CRM sustav koji širokoj bazi kupaca i prodavatelja osigurava brzu realizaciju, a pažljiv izbor i provjera svih nekretnina njihovu sigurnost i zadovoljstvo.

U Eurovilli vole reći kako ne postoji nekretnina na području Tuškanca, Pantovčaka, Prekrižja ili centra Zagreba koja im je izmaknula iz ponude. Najviše uspjeha i iskustva imaju na području ekskluzivnih i rezidencijalnih nekretnina jer je to područje kojem su najviše posvećeni. No, zapošljavanjem stručnjaka iz domene poslovnih prostora polako osiguravaju ulazak i uspinjanje i prema vrhu tog područja na nekretninskom tržištu.

Više informacija možete pronaći na www.eurovilla.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 10:56