GLASAJ OVDJE

Izaberite najbolji ured budućnosti u Hrvatskoj između 15 nominiranih i osvojite nagrade

 /SHUTTERSTOCK
Osim glavne Grand Prix nagrade za najbolji ured sveukupno, birajte i onaj koji ima najbolji dizajn te onaj koji je najinovativniji

Nakon tri duge godine ponovo se vratio naš D&D GRAND PRIX.

Redakcija Dom i dizajna nominirala je 15 ureda u Hrvatskoj čija realizacija nije starija od 2019., a ukupnu smo površinu ograničili na 2000 četvornih metara. Vodili smo računa da su uredi iz drugačijih industrija, različitih površina i stilova uređenja. Svjesno smo izostavili one urede koje su projektirali i uređivali članovi našeg stručnog žirija, kao i one koje su arhitekti i dizajneri projektirali za potrebe vlastitih studija.

Naš stručni žiri koji čine stručnjaci iz različitih područja će kao i svake godine odabrati svoga favorita, točnije njih tri, a i vi imate priliku dati glas svom omiljenom uredu.

Više o nominiranim uredima možete pronaći na našoj stranici, a u nastavku članka nalazi se anketa na kojoj možete glasovati za ured koji je vama najbolji i koji ispunjava kriterije koje donosi budućnost rada. Klikom na odabrani ured dajete svoj glas. Osim glavne Grand Prix nagrade za najbolji ured sveukupno, birajte i onaj koji ima najbolji dizajn te onaj koji je najinovativniji.

ANKETA: BIRAJ NAJBOLJI URED BUDUĆNOSTI

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 19:27