VELUX

Grupacija koja već 80 godina ljudima donosi dnevnu svjetlost i svjež zrak

 VELUX
Djelujemo po cijelom svijetu s prodajnim kompanijama i proizvodnim pogonima u više od 40 zemalja i s oko 11.500 zaposlenih

Grupacija VELUX već 80 godina ljudima diljem svijeta osigurava bolje životno okružje dovodeći dnevnu svjetlost i svjež zrak kroz njihove krovove.

Naš proizvodni program uključuje krovne prozore ka kose i ravne krovove, sjenila i vanjske rolete, kao i opremu za ugradnju i pametne kuće. Ovi proizvodi pomažu osigurati zdravo okružje za rad i učenje, igru i zadovoljstvo u zatvorenom prostoru.

Djelujemo po cijelom svijetu – s prodajnim kompanijama i proizvodnim pogonima u više od 40 zemalja i s oko 11.500 zaposlenih diljem svijeta. Grupacija VELUX u vlasništvu je društva VKR Holding A/S, dioničkog društva u potpunom vlasništvu neprofitnih, dobrotvornih zaklada (THE VELUX FOUNDATIONS) i obitelji.

U 2020. godini društvo VKR Holding imalo je ukupan prihod od 22,6 milijardi DKK, a THE VELUX FOUNDATIONS donirao je 142 milijuna EUR u dobrotvorne svrhe. Više informacija potražite na www.velux.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 16:36